Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Sort Parking

Beoordeling:
8,2
(4.698 stemmen)
Ontwikkelaar:
Synk
Gepubliceerd:
juni 2024
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Sort Parking is een puzzelspel waarin je auto's sorteert op type en ervoor zorgt dat elke kleur auto in een rij staat met auto's van dezelfde kleur om naar de volgende fase van het spel te gaan. Het is een klassiek sorteer-en-orde spel dat vaardigheden zoals logica vereist om door te gaan naar de volgende levels.

Hoe speel je Sort Parking?

Het concept van Sort Parking is vrij eenvoudig. Je moet logica gebruiken om auto's met dezelfde kleur in één rij te parkeren en ervoor zorgen dat er geen oneven auto op de parkeerplaats wordt geblokkeerd tussen niet-overeenkomende kleuren.

Het spel begint met auto's van verschillende kleuren die allemaal bij elkaar geparkeerd staan. Je krijgt een rij met gemengde autokleuren: bruin, rood, geel en blauw, maar het is de bedoeling dat alle auto's van dezelfde kleur in dezelfde rij geparkeerd staan, dus alle rode auto's in één rij, bruine auto's in één rij, enzovoort.

Er zijn een paar lege rijen - dat zijn de rijen die je strategisch moet vullen. Zodra je een kleur in een lege rij plaatst, moet je dezelfde kleur aan die rij toevoegen. Er kunnen geen auto's voor auto's met een andere kleur worden geplaatst, dus als je een rij begint, zorg dan dat je een plan hebt om die rij op te vullen.

Als je een hele rij met één kleur vult, zit die rij vast. Zet ze allemaal vast en voltooi de etappe.

Meer punten verdienen

Als je een etappe hebt uitgespeeld, kun je je punten verhogen door op het hoogste roterende getal te klikken. Het lijkt makkelijk genoeg, maar die getallen draaien vrij snel.

Wat kun je doen met je punten?

Je kunt meer automodellen vrijspelen met in-game munten. Speel levels uit om stukjes voor de achtergrond te verzamelen; als ze bij elkaar passen, kun je de achtergrond veranderen in een nieuw thema.

Meer spellen zoals dit

Als je van spellen houdt waarin je patronen moet vinden, kun je soortgelijke puzzelspellen proberen als Mahjong Classic, waarin je het mahjongbord leegmaakt door passende tegels te vinden; Match the Color, waarin je gekleurde ringen moet rangschikken om rijen leeg te maken; of 10x10, een Tetris-achtig rasterspel. Kijk in onze puzzelcategorie voor meer van dit soort spellen.

Verschijningsdatum

December 2023

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Gebruik de linkermuisknop voor interactie.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie