Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Skillfite.io

Beoordeling:
8,0
(36.412 stemmen)
Ontwikkelaar:
Gatarn Games
Gepubliceerd:
september 2023
Laatst bijgewerkt:
april 2024
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Skillfite.io is een MMORPG .io-spel in een grote open wereld met maximaal 100 spelers. Oogst materialen om uitrusting te maken en verhoog je vaardigheden voor PvP-gevechten. Verken een uitgestrekte, open wereld vol verrassingen. Je kunt samenwerken met een gilde of solo spelen. Begin met het opbouwen van je vaardigheden en word een vaardige vechter!

Speluitleg

Begin bij nul

Skillfite heeft veel functies die doen denken aan ouderwetse browsergebaseerde MMORPG's zoals Runescape. Je begint als een level 1 noob zonder uitrusting of ervaring. Je moet bomen omhakken, rotsen delven en vissen vangen om je vaardigheden te verbeteren en jezelf te onderhouden tijdens gevechten met vijanden van een laag niveau, zoals konijnen.

Oogsten en knutselen

Gebruik de grondstoffen die je krijgt van het hakken en delven om pantsers te maken voor bescherming en wapens om aan te vallen. In het begin van het spel kun je uitrusting maken van het hout dat je hebt verdiend, maar je kunt snel rotsen vinden om koper te delven en iets beters te maken. Er zijn 15 soorten grondstoffen in Skillfite.io.

Bouw je vaardigheden op

Level je vaardigheden om mijlpalen te bereiken waarmee je betere grondstoffen vrijspeelt. Als je bijvoorbeeld niveau 5 hout hakken bereikt, kun je de grotere dennenbomen omhakken. Het is de moeite waard om dieren aan te vallen, zelfs vreedzame, omdat ze buit laten vallen die nuttig kan zijn.

Verken verschillende zones

Er zijn verschillende zones om te verkennen in Skillfite.io. Teleporteer rond de kaart en ga naar niet-PvP, PvP en PvP-gebieden met hoog risico. In de PvP-gebieden met hoog risico kun je samenwerken en vechten met spelers van elk niveau. Je kunt in alle zones handeldrijven met spelers.

Meer spellen zoals dit

Als je graag in massale online multiplayer games speelt, bekijk dan onze uitgebreide io games collectie. Er zijn veel populaire titels in deze categorie. Twee van de populairste titels zijn 1v1.LOL en Agar.io.

Verschijningsdatum

Augustus 2023

Ontwikkelaar

Gatarn Games heeft Skillfite.io ontwikkeld.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

23 apr 2024

Besturing

  • WASD = bewegen
  • E = creëeren
  • Klik met de linkermuisknop = interactie
  • Linkermuisknop ingedrukt houden = richten
  • Spatie / de rechtermuisknop = sprinten
  • Scrollwiel = inzoomen / uitzoomen

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie