Logo CrazyGames.nl
18.548
beoordelingen
9,2

Zandspel is een creatief spel waarin je unieke omgevingen bouwt van elementen die met elkaar reageren. Gebruik je fantasie en zie welke fascinerende reacties je kunt maken in dit leuke pixelachtige spel!

Kenmerken

Kijk hoe de elementen reageren

Bouw unieke omgevingen met 20 verschillende elementen. Je kunt zaden planten en water geven, vuren ontsteken en doven, lava in steen veranderen, en prachtige kunstwerken maken.

Experimenteer met verschillende hulpmiddelen

Je hebt 20 elementen om mee te spelen, maar je kunt ook de penseelgroottes aanpassen om de hoeveelheid fijn te regelen. Er is ook een ongedaan maken knop die je terugbrengt naar verschillende punten in je proces en een pauzeknop om de tijd te pauzeren.

Sandspiel is je canvas

Gebruik vaste stoffen om visueel bevredigende kettingreacties te ontwikkelen door de stromen van gassen en vloeistoffen te beheersen en in te dammen. Gebruik het spel als een canvas om dynamische kunstwerken te schilderen die reageren als ze niet gepauzeerd worden.

Ontdek interactieve kunstwerken

Je kunt kunst maken en met de gemeenschap delen door op upload te klikken. Klik op bladeren om door andere gebruikers gemaakte kunst te bekijken, die je dan met je eigen creativiteit kunt verfraaien of als inspiratie gebruiken.

Release Date

december 2018

Ontwikkelaar

Max Bittker maakte dit spel. Je kunt zijn portfolio bekijken op zijn website. Een ander spel van dezelfde ontwikkelaar met een aquatisch thema kun je ook bekijken op orb.farm.

Platforms

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Druk op de linkermuisknop om te spelen.

Licentie

MIT Licentie

Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie