Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Royal Story

Beoordeling:
8,8
(3.879 stemmen)
Gepubliceerd:
december 2014
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Royal Story is een fantastisch MMO landbouwspel dat zich afspeelt in de middeleeuwen. Het is gemaakt door Plinga en draait volledig in de browser. In het spel moet je je koninkrijk terugwinnen van de boze heks en het uitbouwen tot het fantastisch rijk dat het ooit was.

Ervaar hoe het is om prinses te worden en regeer over een wonderbaarlijk en machtig rijk! Verken de provincies en ontmoet bondgenoten tijdens je epische reis. Maar wees voorzichtig, want de boze heks en haar vicieuze dienaren houden je in de gaten en zullen er alles aan doen om te voorkomen dat je terugneemt wat van jou is.

Zorg ervoor dat je goed voor je trouwe dorpelingen zorgt door dieren te fokken, landbouw te bedrijven en gewassen te oogsten en hen te beschermen tegen de boze volgelingen! Krijg wat hulp van je naburige royalty en bouw allianties met hen op om je koninkrijk op te bouwen! Maak gereedschappen voor de productie, bouw workshops, verfraai en versier je kasteel en word de enige echte majesteit van het koninkrijk!

Publicatiedatum

2014

Ontwikkelaar

Plinga heeft Royal Story gemaakt.

Platform

webbrowser
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie