Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Raft Life

Beoordeling:
9,1
(74.372 stemmen)
Ontwikkelaar:
Boombit
Gepubliceerd:
september 2023
Laatst bijgewerkt:
juli 2024
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Raft Life is een casual simgame die begint met drijven op een vlot in de oceaan. Ontdaan van je vroegere leven in de stad, moet je nu overleven op zee. Gebruik je overlevingsvaardigheden om je leven weer op te bouwen. Knutsel, bouw en breid je vlot uit terwijl je grondstoffen verzamelt en je verdedigt tegen aanvallen van haaien. Het is tijd om nieuwe vrienden te maken en een nieuw leven op zee op te bouwen!

Hoe te spelen

Begin een nieuw leven op zee

Op drift in de eindeloze oceaan ontwaak je uit een nachtmerrie van een schipbreuk en zit je op een kostbaar stuk hout in de oceaan. De natuur heeft de echo's opgeslokt van een ooit weelderig leven vol stadslichtjes, luxe auto's en bruisende feestjes. Nu moet je, geconfronteerd met de oneindige horizon, je overlevingsinstincten en -vaardigheden gebruiken om een nieuw bestaan op te bouwen in meedogenloze omstandigheden.

Knutsel, overleef en gedij

Ga op een uniek overlevingsavontuur in Raft Life. Verzamel grondstoffen om te overleven. Hak bomen om je vlot uit te breiden en gooi je lijn uit om te vissen voor de volgende maaltijd. Kweek groene vingers als je fruit en groenten probeert te kweken in de zilte zee.

Pas op voor gevaren

Pas op voor de gevaren op zee. Roofdieren liggen ook op de loer op zoek naar hun volgende maaltijd. De meedogenloze haaien zijn nooit ver weg, klaar om je bestaan in deze moeilijke wateren op de proef te stellen.

Maak nieuwe vrienden

Haaien zijn niet de enige dieren die op de loer liggen in de zee. Er zijn ook vriendelijke wilde dieren waarmee je bevriend kunt raken en een verbond kunt sluiten. Deze nieuwe vrienden zullen je helpen om hier te overleven. Kijk op naar de zeemeeuwen voor verrassingsgeschenken die je ook zullen helpen overleven.

Raft Life is een overlevingsspel, maar het is ook een test van je vermogen om je aan te passen, te bouwen en te gedijen in een uitdagende omgeving. Welk lot wacht je in dit uitgestrekte oceaanavontuur?

Meer spellen zoals dit

Als je eenmaal het perfecte Raft Life hebt gebouwd, kun je nog honderden andere casual games spelen bij CrazyGames. Het kan echter lastig zijn om te beslissen wat je hierna gaat spelen. We raden je aan om twee andere populaire spellen in deze categorie te proberen, Drift Boss en Desert Riders: Car Battle Game. Ze bieden allebei een verslavende spelervaring!

Verschijningsdatum

  • Augustus 2021 (Android en iOS)
  • Augustus 2023 (WebGL)

Ontwikkelaar

Boombit heeft dit spel gemaakt.

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Laatst bijgewerkt

23 jul 2024

Besturing

  • WASD / pijltjestoetsen / links slepen = bewegen
  • Links klikken = interactie met de knop in het spel

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie