Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

New Year Makeup Trends

Beoordeling:
8,9
(48.501 stemmen)
Ontwikkelaar:
Gamerina
Gepubliceerd:
januari 2024
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

New Year Makeup Trends is een gratis modespel waarin je Ellie, Olivia en Kiki helpt om de perfecte look voor het nieuwe jaar te vinden! Mix & match kapsels, jurken, make-up en nog veel meer om er prachtig uit te zien voor het eindejaarsfeest!

Hoe te spelen

Laat je stylingkwaliteiten zien

Na een kort gesprek met de meiden is het tijd om je klaar te maken voor de grote dag! Deze meiden rekenen op jouw vaardigheden als professionele stylist om er fantastisch uit te zien voor het feest. Welke schitterende stijlen kies jij om ervoor te zorgen dat ze indruk maken?

Kies uit verschillende stijlen

Styl de meisjes één voor één en kies uit een reeks make-upstijlen en kledingstukken om ze er perfect uit te laten zien. Je kunt oogschaduwkleuren bekijken, oogschaduw en wimpers aanbrengen, prachtige jurken passen en nog veel meer.

Blader door unieke looks

Als je de look van je eerste personage hebt voltooid, ga je verder met de volgende. Elk personage heeft een unieke set kleren en stijlen, dus je creativiteit wordt voor elk personage opgefrist.

Maak een selfie

Heb je alle drie de meiden gestyled voor het grote feest? Ga naar de camerakamer om een paar stijlvolle foto's te maken en deel ze op socials zodat iedereen kan zien dat jij en je huismeisjes klaar zijn voor een geweldig nieuwjaarsfeest!

Meer spellen zoals deze

Heb je plezier gehad met het spelen van New Year Makeup Trends? CrazyGames biedt honderden andere leuke, gratis mode spelletjes. Twee andere populaire keuzes zijn Fashion Challenge: Catwalk Run en Boyfriend Fashion Trends. Bekijk ze hierna!

Verschijningsdatum

Januari 2024

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Gebruik je muis om het spel op een desktop te spelen of tik om het op mobiele apparaten te spelen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie