Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Neon Rider

Beoordeling:
8,6
(13.882 stemmen)
Ontwikkelaar:
Famobi
Gepubliceerd:
juni 2024
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Neon Rider is een opwindend 2D-spel waarin je met een motor door een neon-obstakelparcours vol wendingen en verrassingen navigeert. De retro-graphics en eenvoudige gameplay van Neon Rider brengen je terug naar de tijd waarin arcadegames de wereld beheersten.

Hoe speel je Neon Rider?

Het doel van het spel is om het einde van het level te bereiken met snelheid en precisie, maar nog belangrijker, zonder je motor te laten crashen of in een afgrond te rijden, wat vrij gemakkelijk is als je niet geoefend bent.

De besturing in dit zijwaarts scrollende spel is eenvoudig; je klikt op de linkermuisknop om vooruit te gaan en de spatiebalk geeft je nog meer snelheid. Dit is waar het lastig wordt - het spel zit vol met arcade-achtige neonhellingen waar je geen andere keuze hebt dan trucs in de lucht uit te voeren. Wordt je truc een succes of een flop? Dat hangt helemaal af van hoe jij je snelheid manoeuvreert.

Met oog voor gameplayfysica en veel oefenen kom je een heel eind. Zodra je je trucs in de lucht onder de knie hebt, kun je punten verzamelen. De trucs en perfecte landingen verhogen je score nog meer. Ontwijk obstakels, verzamel batterijen voor de vuurmodus en zweef door het level. Jouw missie? Rijd zo ver als je kunt in dit neonverlichte avontuur!

Wil je meer uitdaging? Je kunt ook de kleur van je motor aanpassen aan het speloppervlak.

In dit arcade-spel zit je op het puntje van je (bestuurders)stoel. Leun achterover, laat de motor draaien en beleef retro plezier.

Meer spellen zoals

Als je van het uiterlijk en de sfeer van Neon Rider houdt, wil je misschien een andere arcadefavoriet proberen, Atari Breakout. Blijf bij het neonthema in een zijwaarts scrollend spel, Geometry Neon Dash Subzero, waarin je je kleine maar snelle geometrische kubus langs obstakels moet sturen. Als je nog een fietsgame wilt proberen, is er onze populaire titel Moto X3M.

Een ander spel dat je misschien leuk vindt is Slice Master, een vreemd rustgevend en verslavend spelletje waarin je alles wat je ziet in plakjes snijdt. Blader door onze casual games voor meer van dit soort spellen.

Verschijningsdatum

Mei 2024

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Houd de linkermuisknop ingedrukt / gebruik de spatiebalk om te spelen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie