Logo CrazyGames.nl

Moto X3M 6: Spooky Land

Beoordeling:
9,2
(253.627 stemmen)
Ontwikkelaar:
MadPuffers
Gepubliceerd:
oktober 2019
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Moto X3M 6: Spooky Land - Halloween biking. Na Pool Party volgt Spooky Land, een aflevering van de Moto X3M series die geheel in Halloween-thema is! Neem de controle over je favoriete bestuurder en versla alle verraderlijke en griezelige uitdagingen!

Dit spel is een van de beste motorspellen die je maar kunt krijgen en zal je zeker versteld doen staan. De levels zitten bomvol obstakels en explosieve botsingen. De Halloween versie van deze geweldige titel biedt je een fantastische motor ervaring op de hoogste snelheden. Mis het niet, want dit racespel met knotsgekke obstakels is geweldig om te spelen.

Spelers kunnen allerlei verschillende motors vrijspelen om op te rijden. Stuk voor stuk zijn ze prachtig uitgedost om bij het Halloween thema te passen. Zo heb je bijvoorbeeld een heks en een skelet. Om deze nieuwe motors vrij te spelen gebruik je de munten die je verzamelt wanneer je een nieuw level uitspeelt.

Dit motor-racespel met bizarre stunts zal spelers urenlang vermaken. Er is een hele verzameling aan verschillende levels die je kunt spelen - elk level heeft weer andere obstakels om je weg doorheen te banen. Let op dat je niet in de groene prut valt, en ontwijk de gigantische stekels die je speler kunnen doorboren!

X3M is de droom voor elke motorfan en nog makkelijk te spelen ook. Gebruik de W toets om gas te geven, en de A en D toetsen om naar voor of achteren te kantelen. Leef je uit met Moto X3M: Spooky Land, en kom helemaal in de sfeer voor Halloween!

Release datum

Oktober 2019

Ontwikkelaar

Dit spel werd gemaakt door MadPuffers.

Platform

Web browser (desktop en mobiel)

Besturing

  • W of pijltje naar boven om gas te geven
  • A/D of linker-/rechterpijltje om te kantelen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie