Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

More Ore

Beoordeling:
9,3
(8.013 stemmen)
Ontwikkelaar:
Syn
Gepubliceerd:
januari 2022
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

More Ore is een incrementeel inactief spel met RPG-elementen. Vernietig het erts, koop gebouwen voor arbeiders, en speel nieuwe technologieën vrij om de ertsproductie te verbeteren.

Hoe speel je More Ore?

Breek rotsen om erts te verdienen

Klik herhaaldelijk op de rots om ore(erts) te verdienen. Een van de eerste upgrades die je moet kopen is de breekbaarheidsbril. Deze markeert zwakke plekken op de rots en geeft je combo's die de effectvermenigvuldiger verhogen.

Verzamel buit uit zakken

Er is een kans dat er een buit valt van elke steen die je vernietigt. Dit zijn normaal gesproken pikhouwelen die je helpen sneller te mijnen. Je zult ook goudklompjes vinden die van de rots vallen, verzamel deze om meer ertsen te verdienen. Klik op het goud geschenk icoon aan de linkerkant voor een willekeurige beloning die je vooruitgang aanzienlijk kan stimuleren.

Een mijnbouwmaatschappij opbouwen

Je kunt het erts gebruiken om nieuwe gebouwen te kopen, zoals stenen hutten, scholen, boerderijen, steengroeven, kerken en fabrieken. Al deze gebouwen automatiseren de erts productie en geven je verschillende buff opties om hun output te verhogen. In de fabriek kun je geraffineerd erts maken.

Onderzoek van nieuwe technologieën

Er zijn verschillende nieuwe technologieën om je op weg te helpen. Je kunt kiezen hoeveel mijnbouwkracht je wilt gebruiken voor onderzoek. Een goede upgrade om mee te beginnen is de research power-up, waarmee je de research power kunt verhogen, zodat je sneller nieuwe technologie krijgt.

Kenmerken

  • Win erts van rotsen en gebruik het om upgrades te kopen
  • Ontgrendel nieuwe technologieën met behulp van je onderzoekskracht
  • Bouw een genootschap op van mijn-enthousiastelingen die het werk voor je doen
  • Willekeurige buitdrops met de kans op het vinden van zeldzame items

Meer spelletjes zoals dit

Idle spelletjes zijn zeer boeiend en verslavend, daarom zijn ze zo populair. Kijk eens naar Planet Clicker 2 en domineren het zonnestelsel met de kracht van stationair draaien en klikken. Stone Idle en Idle Mining Empire zijn ook twee andere grote spellen zoals deze.

Release datum

Mei 2021

Ontwikkelaar

More Ore is ontwikkeld door Syn.

Platform

Webbrowser

Besturing

Links-klikken om de ertsen te delven.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie