Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

More Ore

Beoordeling:
9,3
(11.681 stemmen)
Ontwikkelaar:
Syn
Gepubliceerd:
januari 2022
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

More Ore is een incrementeel idle-spel met RPG-elementen. Vernietig het erts, koop gebouwen voor arbeiders en speel nieuwe technologieën vrij om de ertsproductie te verbeteren.

Zo speel je More Ore

Vernietig rotsen om erts te verdienen

Klik herhaaldelijk op de rots om erts te verdienen. Een van de eerste upgrades die je moet kopen is de breekbaarheidsbril. Hiermee worden zwakke plekken op de rots gemarkeerd en krijg je combo's die het effect vermenigvuldigen.

Verzamel buit uit zakken

Er is een kans dat er buit valt van elke rots die je vernietigt. Dit zijn meestal pikhouwelen waarmee je sneller kunt mijnen. Je zult ook goudklompjes vinden die van de rotsen vallen. Verzamel deze om meer ertsen te verdienen. Klik op het gouden geschenkicoon aan de linkerkant voor een willekeurige beloning die je vooruitgang aanzienlijk kan stimuleren.

Bouw een mijnbouwmaatschappij

Je kunt het erts gebruiken om nieuwe gebouwen te kopen, zoals stenen hutten, scholen, boerderijen, steengroeven, kerken en fabrieken. Al deze gebouwen automatiseren de ertsproductie en geven je verschillende buff-opties om hun output te verhogen. Met de fabriek kun je geraffineerd erts maken.

Onderzoek nieuwe technologieën

Er zijn verschillende nieuwe technologieën om je te helpen. Je kunt kiezen hoeveel mijnkracht je wilt gebruiken voor onderzoek. Een goede upgrade om mee te beginnen is de research power-up, waarmee je de onderzoekskracht kunt verhogen, zodat je sneller nieuwe technologie krijgt.

Kenmerken

  • Mijn erts uit rotsen en gebruik het om upgrades te kopen
  • Speel nieuwe technologieën vrij met je onderzoekskracht
  • Bouw een gemeenschap op van mijnbouwenthousiastelingen die het werk voor je doen
  • Willekeurige loot drops met de kans op het vinden van zeldzame items

Meer spellen zoals dit

Idle games zijn erg boeiend en verslavend, daarom zijn ze zo populair. Bekijk Planet Clicker 2 en domineer het zonnestelsel met de kracht van nietsdoen en klikken. Idle Breakout en Idle Mining Empire zijn ook twee andere geweldige spellen zoals dit.

Verschijningsdatum

Mei 2021

Ontwikkelaar

More Ore is ontwikkeld door Syn.

Platform

Webbrowser

Besturing

Links-klikken om de ertsen te delven.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie