Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Mr. Mine

Beoordeling:
8,9
(85.132 stemmen)
Ontwikkelaar:
Playsaurus
Gepubliceerd:
oktober 2022
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Classificatie:
Wiki pagina's:

Mr. Mine is een inactief mijnbouwklikspel waarin je een mijnbouwbedrijf laat groeien. Boor diep in de aarde en win natuurlijke mineralen en schatten om te verkopen. Met het geld dat je verdient, kun je je mijnbouwactiviteiten uitbreiden en upgraden, waardoor je steeds dieper naar de kern van de aarde gaat.

Hoe te spelen

De mijne voor middelen

Mijn dieper onder de grond om meer grondstoffen en mineralen te krijgen om te verkopen. Je zult ook schatkisten tegenkomen naarmate je verder graaft. Deze kisten bevatten willekeurige beloningen van kleine tot enorme sommen geld en middelen.

Voltooi missies

Tijdens het minen bereik je uiteindelijk de ondergrondse stad. Op dit punt maak je kennis met nieuwe bronnen en een piramide waar je missies zult vinden om te voltooien.

Upgrade je uitrusting

Je begint het spel met een eenvoudige schop om te graven. Als je genoeg geld hebt verdiend, kun je je graafmethoden upgraden, van schop tot drilboor; boor naar nucleaire graafmachine als je genoeg geld verdient. Voorbij dat punt worden upgrades bovennatuurlijk, waarbij arbeiders worden vervangen door buitenaardse wezens en demonen!

Meer spellen zoals deze

Blader door onze klikspelletjes voor veel meer verslavend idle en clickertitels. Als je het leuk vindt om een imperium of bedrijf te zien groeien van lompen naar rijkdom, kijk dan eens naar Idle Mining Empire, I want to be a Billionaire 2, en Babel Tower.

Ontwikkelaar

Mr. Mine is ontwikkeld door Playsaurus.

Platformen

  • Webbrowser
  • Steam

Bediening

Linkermuisknop

Video van het spel

Advertentie

Meer games in deze reeks

Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie