Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Merge Restaurant

Beoordeling:
8,4
(8.972 stemmen)
Ontwikkelaar:
Potato Play
Gepubliceerd:
mei 2024
Laatst bijgewerkt:
juli 2024
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Merge Restaurant is een casual foodgame waarin jij verantwoordelijk bent voor het klaarmaken van een restaurant dat niet in de beste staat is om geopend te worden. Richt het opnieuw in en verander het van een verwaarloosde ruimte in de hipste plek van de stad.

Hoe speel ik Merge Restaurant?

Je naam is Mina en je hebt een nieuwe baan. Je hebt de leiding over een restaurant op een fantastische locatie, dus het heeft veel potentieel, maar het is in wanorde omdat het ooit is gesloten door een "vreemde man" en enige tijd verlaten is geweest. Het enige probleem is dat dit nieuwe restaurant er slechter aan toe is dan je dacht, dus je moet veel moeite doen om het op te knappen.

Hoe maak je het restaurant schoon?

Merge Restaurant is een interactief samenvoegspel waarin je objecten combineert om nieuwe te maken of om ze te herstellen of op te ruimen. Het zal wat tijd kosten om deze plek weer in orde en klaar voor de klanten te krijgen, maar dat is jouw uitdaging. Alles wat het restaurant nodig heeft is jouw liefdevolle aanraking om het weer leven in te blazen.

Je moet tafels afwassen, afstoffen, meubels vervangen en het menu vernieuwen. Dit doe je allemaal door items in het restaurant samen te voegen met je linkermuisknop door te klikken en te slepen. Je voegt samen om te krijgen wat je nodig hebt. Omdat er in het restaurant veel schoongemaakt moet worden, krijg je heel wat sponzen om samen te voegen. Blijf combineren zodat je nog meer handige voorwerpen krijgt. Hoe meer je combineert, hoe meer unieke en praktische voorwerpen je krijgt.

Als je eenmaal je eerste restaurant op orde hebt, kun je door naar grotere en betere restaurants en je professionele vaardigheden gebruiken terwijl je achtbaan liefdesverhalen volgt van de "vreemde man" die schijnbaar je restaurant wil sluiten.

Verschijningsdatum

  • Maart 2021 (Android)
  • Januari 2023 (iOS)
  • Mei 2024 (WebGL)

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Meer spellen zoals deze

Als je van projecten houdt waarbij je moet helpen om situaties beter te maken, wil je misschien spellen proberen als Dumb Ways to Die, waarin je je personages helpt om (niet zo) voor de hand liggende obstakels te ontwijken; Agario, een Io-spel waarin je je eencellige personage helpt groeien en groeien; Pou, waarin je voor je digitale huisdier zorgt. Blader door onze selectie casual games voor meer.

Laatst bijgewerkt

16 jul 2024

Besturing

Gebruik de linkermuisknop voor interactie.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie