Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Klondike

Beoordeling:
8,2
(1.438 stemmen)
Gepubliceerd:
mei 2019
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki pagina's:

Klondike is een boeiend, verhaal gedreven MMO-landbouwspel gebaseerd op de tijden van de Yukon Gold Rush. Je reist door verschillende landen op zoek naar de verloren expeditie van je vader, terwijl je onderweg steden bouwt, landbouw bedrijft en goud wint. Klondike is een landbouwgame met een unieke twist en een verhaallijn die je dwingt om verder te reizen.

De verloren expeditie

De verhaallijn in Klondike staat bekend als The Lost Expedition. Dit aangrijpende verhaal zit vol mysteries en landen die nog ontdekt moeten worden, en neemt je mee op een avontuur als nooit tevoren.

Verken pittoreske locaties met levendige landschappen en vind een plek om een leven voor je volk op te bouwen voordat je je in verdere gebieden waagt. Je struikelt nieuwsgierig over oude landen, besneeuwde bergtoppen, sprankelende watervallen en snelstromende rivieren terwijl je steeds dichter bij het ontrafelen van het mysterie van de Verloren Expeditie van je vader komt.

Bouw je stad

Elke nieuwe locatie is een kans om een nieuwe stad te bouwen, en van een eens verlaten land een bloeiende, vredige gemeenschap te maken door lokale landbouw te ontwikkelen, dieren te fokken en voedsel en producten te verkopen voor levensonderhoud en ontwikkeling. Natuurlijk zal er ook altijd genoeg goud te delven zijn!

Je kunt zelfs de lokale vriendelijke Inuits inhuren om je te vergezellen op je missie om een mooie, bloeiende landbouwstad te bouwen die je voorbereidt op je reis naar de verre landen van Klondike.

Voorwerpen maken en kopen

Voor elke expeditie die je onderneemt, heb je speciale spullen nodig die je moet kopen bij verkopers of zelf in de schuur moet maken met de materialen en goederen die je hebt geproduceerd. Je hebt spullen nodig als bontlaarzen, berenjassen en slaapzakken om je warm en knus te houden tijdens je gevaarlijke avonturen.

Begin avonturen

Elk nieuw land dat je bereikt is een compleet nieuwe ervaring, met intrigerende mysteries, verborgen schatten en spannende nieuwe uitdagingen. Je verkent de pieken en dalen van bergen, weelderige bossen en ijskoude klimaten naarmate je verder komt in het meeslepende verhaal van de game. Welk nieuw land je ook betreedt, er zijn unieke middelen en taken die je kunt gebruiken op je reis om het mysterie van The Lost Expedition te ontdekken.

Games zoals Klondike

Hoewel Klondike een uniek verhaal heeft dat het anders maakt, zijn er veel landbouwspellen met vergelijkbare gameplay-mechanieken en een gemakkelijke stijl. De meeste landbouwspellen richten zich op het bouwen van een esthetisch aangename boerderij terwijl je het bedrijf uitbreidt en laat groeien. In veel van deze spellen kun je communiceren en handelen met andere spelers. Enkele populaire online landbouwspellen zijn Big Farm en Peckin Pixels.

Features

  • Een unieke en aangrijpende verhaallijn
  • Reis en avontuur naar nieuwe grenzen
  • Vaar mee op spannende expedities en schattenjachten
  • Bouw je eigen steden met landbouw, veeteelt en productie

Versluitingsdatum

Augustus 2014

Ontwikkelaar

Vizor

Platform

Webbrowser

Controls

Dit spel wordt gespeeld met de muis.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie