Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Horde Killer: You vs 100

Beoordeling:
8,9
(91.176 stemmen)
Ontwikkelaar:
GoGoMan
Gepubliceerd:
april 2022
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)

Horde Killer: You vs 100 is een chaotisch overlevingsspel waarin je het opneemt tegen een enorme horde zombies die vastbesloten zijn om je te doden. Schiet ze neer, blaas ze aan stukken - doe wat nodig is om te voorkomen dat je wordt vermorzeld. Koop een reeks nieuwe wapens en outfits voor een explosief stijlvol apocalyps-scenario.

Oranje Oorsprong

Wie zijn deze oranje getinte glazen kerels? Ooit waren het gewone mensen, maar ze dronken een vreemde vloeistof die hen oranje kleurde en hunkerde naar mensenvlees. Nu heerst er op de een of andere manier een apocalyps, en het enige wat jij kunt doen is ze ongenadig neerschieten voor de sport en in leven blijven.

Hoe te spelen

Ren en schiet meedogenloos om te overleven

Rennen, gillen en schieten zijn kernelementen van het spel. Gebruik de pure loopsnelheid van je benen in combinatie met de verschillende obstakels om afstand te creëren tussen jou en de horde. Voer dan trigger time en explosieven uit - dood ze allemaal.

Ga eens winkelen in de wapenkamer.

Er zijn vele manieren om een woedende oranje zombie te doden. In de winkel vind je een hele reeks wapens die je op de zwerm kunt afvuren, van machinegeweren en pistolen tot uitstekende explosieven. En voor een paar seconden van je tijd kun je ultieme wapens bemachtigen, zoals de RPG en de minigun, waarmee je slechts één ronde lang een absoluut bloedbad aanricht.

Er mooi uitzien terwijl je vecht

Natuurlijk, het is de Apocalyps, maar stijl is nog steeds belangrijk. Horde Killer: You vs 100 bevat een uitgebreide reeks opties om je personage aan te passen. Er zijn verschillende lichamen, hoofden, kapsels, baarden en ogen om te dragen, zodat je indruk kunt maken als je de trekker overhaalt. Je kunt het beste een outfit zoeken waarin je het niet erg vindt om met zombiedarmen besmeurd te worden.

Kenmerken

 • Ga de strijd aan met een chaotische horde van 100 zombies
 • Gebruik bonuswapens om zombies snel uit te roeien.
 • Koop een reeks nieuwe wapens en explosieven in de wapenwinkel
 • Uitgebreide karakteraanpassingen voor die chique zombieslachters-esthetiek

Release datum

April 2022

Ontwikkelaar

Horde Killer: You vs 100 is ontwikkeld door GoGoMan, die ook andere populaire spellen heeft gemaakt zoals Time Shooter 2, Time Shooter 3 en Funny Battle Simulator 2.

Platform

Webbrowser

Besturing

 • WASD / ZQSD = bewegen
 • Spatie = rollen / overspringen / klimmen
 • Links-klikken = schieten
 • Rechtermuisknop = richten
 • Muiswiel / 1-5 = wapens wisselen
 • G = granaat
 • R = herladen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie