Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Highschool Mean Girls

Beoordeling:
8,5
(31.273 stemmen)
Ontwikkelaar:
Idea Studios
Gepubliceerd:
juni 2020
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Highschool Mean Girls is een gratis modespel waarin je een groep middelbare schoolvriendinnen styled zodat ze kunnen strijden voor de beste selfie! ! Mix & match kapsels, draag prachtige jurken en accessorize zodat je er prachtig uitziet voor de foto! Welk duo ziet er het mooist uit op social media? Jij beslist.

Speluitleg

Laat je stylingkwaliteiten zien

Na wat onschuldig zaalgekeuvel met de meiden over wie er online het mooist uitziet, is het tijd om je stylingvaardigheden op de proef te stellen! Deze meiden vertrouwen op jouw vaardigheden als professionele stylist om er op hun best uit te zien voor social media. Welke oogverblindende stijlen kies jij om ervoor te zorgen dat ze viral gaan met hun volgende look?

Kies uit verschillende stijlen

Styl de meiden individueel en kies uit verschillende aantrekkelijke stijlen en kledingstukken om de perfecte verschijning te creëren. Je kunt jurken, rokken en panty's passen en accessoires kiezen om er perfect uit te zien.

Blader door unieke looks

Als je klaar bent met de looks van het eerste duo, is het tijd voor de volgende. Elk personage heeft een unieke set kleding en stijlen, dus je creativiteit wordt voor elk personage opgefrist.

Neem een selfie

Heb je je gemene meiden gestyled? Het is tijd om te zien wie de meeste likes krijgt op social media! Ga naar de camerakamer om een paar stijlvolle selfies te maken met je vriendinnen en deel ze op social media zodat iedereen kan reageren en commentaar kan geven op jullie frisse en oogverblindende verschijningen. Je kunt filters toepassen en je eigen persoonlijke accenten aan de foto's toevoegen!

Meer spellen zoals dit

Heb je plezier gehad met het spelen van Highschool Mean Girls? CrazyGames biedt honderden andere leuke, gratis mode spelletjes. Twee andere populaire keuzes zijn Fashion Challenge: Catwalk Run en BFFs Luxe Loungewear. Bekijk ze hierna!

Verschijningsdatum

April 2020

Ontwikkelaar

Idea Studios heeft deze game gemaakt.

Platform

Webbrowser

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om items te kiezen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie