Logo CrazyGames.nl
background

High Shoes

1.958
beoordelingen
8,6

High Shoes is een grappig hardloopspel waarbij je op stelten rent en obstakels ontwijkt. Je zult kleine paren stelten oppakken die je lengte geleidelijk verhogen door de levels heen. Obstakels verminderen je lengte of stoppen je als je geen stelten meer hebt. Hoe lang kun jij worden!?

Verzamel stelten om groter te worden

Veeg van links naar rechts met je muis of telefoonscherm om je personage te verplaatsen. De bedieningselementen zijn gevoelig, zodat je gemakkelijk snel van de ene naar de andere kant kunt schakelen om obstakels te ontwijken en stelten op te rapen.

Ontgrendel schattige dierenpersonages

Als je aan het einde ten minste één paar stelten hebt behouden, bereik je de kist en ontgrendel je een edelstenenbonus. Je kunt je edelstenen gebruiken om schattige nieuwe dieren te kopen om mee te rennen.

Naarmate je verder in het spel komt, zullen er grotere obstakels, lavaputten en bewegende bladen zijn. Als je slim speelt, kun je ook absurde hoogten bereiken!

Meer spellen zoals deze

Als je van games houdt waarin je eindeloos rent, of gewoon tot het einde van elk level, bekijk dan onze ren spellen. Populaire titels in dit genre zijn onder meer: Bus- en metroloper en Crazy Roll 3D.

Publicatiedatum

mei 2021

Ontwikkelaar

Dit spel is gemaakt door BPTop en geïnspireerd op High Heels van Zynga.

Platform

webbrowser

Besturing

Gebruik je muis om naar rechts en links te bewegen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie