Logo CrazyGames.nl
background

Havendock

10.946
beoordelingen
8,9

Havendock is een survival simulatie spel dat zich afspeelt op zee. Verzamel grondstoffen en bouw een bloeiende oceaan gemeenschap die gewild is bij zeevaarders. Onderzoek nieuwe goederen en materialen om je nederzetting te verbeteren en je bevolking tevreden te houden.

Begin iets speciaals

Verzamel basismaterialen en voedsel door erop te klikken als ze voorbij drijven. Van hieruit kun je je oceaangebied uitbreiden en alles bouwen wat je nodig hebt om je kleine gemeenschap te beginnen, van boerderijen tot waterpompen en kookhuizen.

Een bloeiende zeegemeenschap opbouwen

Huizen bouwen voor pas aangekomen reizigers. Wijs leden van de gemeenschap toe aan verschillende taken zoals koken en water pompen om ze zelfvoorzienend te maken. Doe zaken met zeevarende handelaren als ze je groeiende utopia aan zee passeren.

Bevorder uw zeevarende samenleving

Nieuwe gebouwen en materialen zijn nodig om vooruitgang te boeken in Havendock. Onderzoek is essentieel om in de basisbehoeften van je nieuwe inwoners te voorzien. Naarmate je verder komt, zal onderzoek zich ontwikkelen tot meer geavanceerde en luxueuze items om het welzijn van je volk te maximaliseren, en het een van de meest gewilde locaties te maken voor reizigers van heinde en verre.

Speel online met je vrienden

Doe mee aan multiplayer games om je oceaangemeenschap naar een hoger niveau te tillen. Je kunt in een online spel meespelen door linksonder op 'multiplayer' te klikken. Je wordt automatisch verbonden met een bestaand spel of start een nieuw spel als er geen beschikbaar zijn.

Kenmerken

  • Bouw een maritieme nederzetting vanaf nul
  • Onderzoek naar nieuwe gebouwen en technologie
  • Zie uw gemeenschap groeien en evolueren
  • Geniet van de prachtige en meeslepende 3D visuals

Release datum

April 2022

Ontwikkelaar

YYZ heeft Havendock ontwikkeld.

Platform

Webbrowser

Laatst bijgewerkt

07 sep. 2022

Besturing

  • WASD / pijltjestoetsen = bewegen
  • Links-klikken = selecteren
  • Rechts-klikken of Q = deselecteren

* Informatie over sneltoetsen staat in het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie