Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Golf Orbit

Beoordeling:
9,0
(38.869 stemmen)
Ontwikkelaar:
QuietGames
Gepubliceerd:
juni 2024
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Golf Orbit is een spannend golfsimulatiespel in onze sportcategorie waarin je golfballen naar ongelofelijke hoogten lanceert en zelfs Mars bereikt. Vermaak je in one-shot golfgevechten, voltooi uitdagende levels en beheers de kunst van het perfecte schot. Strijd om de golfkoning te worden in dit vermakelijke en unieke golfavontuur.

Hoe speel je Golf Orbit?

De sleutel tot Golf Orbit is om de golfbal zo ver mogelijk te slaan. Dit spel met één knop is relatief eenvoudig, maar het perfecte schot kan een uitdaging zijn. Houd de linkermuisknop ingedrukt om de kracht in te stellen en laat de muisknop los om de bal te raken. Terwijl de bal omhoog schiet, kaatst hij tegen verschillende voorwerpen, waardoor hij extra afstand wint. Je afstand wordt bij elk schot bijgehouden, zodat je op de hoogte blijft van je vorderingen. Het doel is om bij elke slag een zo groot mogelijke afstand te bereiken.

Beloningen verzamelen

Verzamel munten tijdens de vlucht om je uitrusting te upgraden en je slagen te verbeteren. Het doel is om met elke zwaai een zo groot mogelijke afstand te bereiken. Je kunt op verschillende manieren punten verzamelen. Hoe langer de afstand die je schiet, hoe meer punten je krijgt. Je kunt ook punten vrijspelen met een verrassingsslag,

Er zijn drie elementen voor een perfect schot: kracht, snelheid en stuit. Je kunt elk van deze elementen een boost geven met beloningspunten.

Golf Orbit Clubhuis Kenmerken

Je kunt aspecten van het spel in het clubhuis omwisselen als je daar genoeg punten voor hebt. Er zijn drie elementen van het spel die je kunt veranderen:

  • Golfer: Dit is waar het spel leuk wordt. Je kunt spelen als een pro-mannelijke golfer of voor iets willekeurigers gaan, zoals een clown en een bowlingpin ter vervanging van de standaard club, een leeuw in strandshort die met zijn staart zwaait, een samoerai met een zwaard als club, de kerstman en zijn zuurstok, een ballerina en een bloemenknots. Er zijn ongeveer 24 personages om uit te kiezen.
  • Bal: Verander de kleur van je bal in geel, roze, blauw, oranje en meer.
  • Wereld: Oefen je swing vanuit de ruimte en andere levendige grafische locaties.

Meer spellen zoals deze

Als je op zoek bent naar meer sportspellen, zijn er genoeg spannende opties om te proberen! In Basketball Legends speel je als beroemde basketbalsterren in intense een-op-eenwedstrijden. Voor een eigenzinnige en leuke voetbalervaring biedt Soccer Random onvoorspelbare en hilarische gameplay. En als je van honkbal houdt, brengt Backyard Baseball de klassieke sport tot leven met charmante achtertuinomgevingen en boeiende spelmechanismen. Duik in deze spannende sportgames voor eindeloos plezier en competitie!

Verschijningsdatum

  • Juli 2018 (iOS)
  • September 2018 (Android)
  • Juni 2024 (WebGL)

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Besturing

Klik met de linkermuisknop om te schieten.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie