Logo CrazyGames.nl

Forge of Empires

Beoordeling:
8,6
(1.385 stemmen)
Gepubliceerd:
mei 2018
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Classificatie:

Forge of Empires is een episch online strategiespel. Bouw je beschaving op en maak vorderingen van het stenen tijdperk tot de moderne tijd. Deze game is voor degenen die graag nieuwe territoria ontdekken, een imperium opbouwen en als een almachtige leider regeren terwijl er generaties voorbijgaan.

Forge of Empires

Forge of Empires is ongetwijfeld één van de meest succesvolle browsertitels voor strategiespellen die er zijn, en dat al vele jaren. Momenteel bevat de game 18 verschillende generaties, waaronder steentijd, de middeleeuwen, koloniaal tijdperk, industrieel tijdperk en het moderne tijdperk, om er maar een paar te noemen. Elke leeftijd geeft verschillende technologieën en frisse nieuwe structuren.

De gameplay is boeiend en je kunt je stad bouwen zoals je wilt. Begin in het stenen tijdperk en vorder door belangrijke periodes in de menselijke geschiedenis. Tijdens elk tijdperk moet je naar goederen en handel kijken; je moet ook sector voor sector bouwen om uit het stenen tijdperk te evolueren.

Bouwwerken

Er zijn verschillende aspecten van dit spel om rekening mee te houden: constructies bouwen, onderzoek doen naar nieuwe technologie en vechten tegen je vijanden. In je stad kun je verschillende gebouwen bouwen, zoals huizen, militaire kampen en onderzoeksgebouwen. Naarmate het spel vordert, kun je ook wereldwonderen bouwen, zoals het Colosseum.

Benodigdheden

Je moet ook voorraden produceren om goederen te maken. Deze goederen kunnen vervolgens worden verhandeld met andere spelers op de markt. Goederen uitwisselen met uw buren geeft u een voordeel - het stelt u in staat sneller onderzoek te doen naar verschillende technologieën. Handelen betekent uiteindelijk dat je sneller nieuwe tijdperken kunt betreden. Het kost tijd en uw middelen zijn beperkt, dus maak uw keuzes verstandig om je "tech tree" te maximaliseren.

Technologie

Door nieuwe technologie te onderzoeken, kun je je stad bouwen en evolueren. Je moet forge-punten gebruiken om deze upgrades te kopen, zoals het wiel, smeden en lesgeven. Het laatste aspect van dit bouwspel is het creëren van je leger. Train verschillende eenheden zoals speerwerpers en cavalerie en gebruik ze om gebieden te veroveren en de controle te grijpen.

Battle-systeem

Het vechtsysteem zelf is indrukwekkend omdat je kunt kiezen met welke eenheden je wilt vechten en je ze over het slagveld moet verplaatsen. Maak gebruik van een terreinafdekking voor extra bescherming. Als je leger sterk genoeg wordt, kun je provincies en hun beloningen aanvallen. Controle over de territoria is essentieel omdat het je een hulpbronnenboost geeft en je rijk kan helpen ontwikkelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit fantastische spel, kun je de Forge of Empires Fandom Wiki-pagina bekijken. Kijk of je je mensen uit het stenen tijdperk kunt halen en vandaag een bloeiende metropool en krachtige militaire macht kunt creëren. Onthoud dat het gebruik van onderhandelings- of vechtvaardigheden helemaal jouw keuze is - je kunt een meedogenloze tiranniek zijn of in plaats daarvan vertrouwen op handel. Ten slotte kun je in-app-aankopen uitschakelen en de game gratis spelen. Geld uitgeven geeft je echter wel een voordeel in het spel.

Publicatiedatum

17 april 2012

Ontwikkelaar

Forge of Empires is ontwikkeld door InnoGames. Je kunt ook een andere geweldige MMO-game van dezelfde ontwikkelaar in Elvenar spelen .

Kenmerken

  • Een MMO-game met volledige functionaliteit
  • Je kunt door de eeuwen heen vooruitgaan
  • Een verschillend uiterlijk van verschillende gebouwen in elk tijdperk
  • Quests om te doen
  • Speciale evenementen het hele jaar door

Platformen

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Opmerking

Speel op volledig scherm voor een aangenamere speelervaring.

Instructies

  • Linkermuisknop voor interactie
  • Scroll met de muis om in- of uit te zoomen
Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie