Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Fish Eat Getting Big

Beoordeling:
8,6
(106.235 stemmen)
Ontwikkelaar:
RHM Interactive
Gepubliceerd:
juni 2023
Laatst bijgewerkt:
september 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Fish Eat Getting Big is een verslavend arcadespel waarin je door de oceaan zwemt en kleinere vissen opeet om groter te worden! Verzamel je vrienden en doe mee aan de lokale multiplayermodus met maximaal drie spelers!

Hoe speel je het spel?

Jaag de zee af op vis

Verken de diepten van de oceaan en kom allerlei verschillende vissoorten tegen. Je kunt elke vis met een kleiner aantal dan jou opeten. Als je een vis met een hoger nummer probeert te eten, sterf je en moet je opnieuw beginnen.

Word een angstaanjagend roofdier

Naarmate je vordert, worden je vissen steeds feller, groter en roofzuchtiger. Ga door met het verslinden van verschillende waterdieren totdat er meer exotisch zeeleven verschijnt. Je kunt op elk levend wezen in de oceaan blijven kauwen tot je een fout maakt en sterft.

Skins kopen en upgraden

Telkens als je sterft, verdien je goud dat je kunt gebruiken om nieuwe oceaanachtergronden en vissoorten te kopen. De hoeveelheid goud die je verdient weerspiegelt je score op het moment van overlijden. Er zijn ook munten verspreid over de zee om te verzamelen.

Nodig je vrienden uit

Je kunt maximaal twee vrienden uitnodigen in het spel en strijden om de grootste vis in de zee te worden! Elke speler kan een unieke vis kiezen en in het spel springen om het tegen elkaar op te nemen.

Meer spellen zoals dit

Als je buik vol vis zit, probeer dan nog een paar van onze populaire .io spelletjes. Misschien vind je het leuk om andere arena spellen in deze categorie te spelen, zoals Diep.io en Snake.io.

Verschijningsdatum

Juni 2023

Ontwikkelaar

Fish Eat Getting Big is gemaakt door RHM Interactive.

Platform

Webbrowser

Laatst bijgewerkt

01 sep 2023

Besturing

Speler 1

Gebruik WASD om te bewegen.

Speler 2

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen.

Speler 3

Sleep de linkermuisknop om te bewegen.

Video van het spel

Advertentie

Meer games in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie