Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Fashion Store: Shop Tycoon

Beoordeling:
9,0
(6.610 stemmen)
Ontwikkelaar:
Funtory
Gepubliceerd:
februari 2024
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Classificatie:

Fashion Store: Shop Tycoon is een casual tycoonspel waarin je je eigen kledingboetiek beheert. Ontwerp de indeling van je winkel, trek klanten aan en maximaliseer de winst om je mode-imperium uit te breiden. Ben jij klaar om de ultieme modetycoon te worden?

Speluitleg

Begin je eigen winkel

Zet je eerste kledingkraam op om je eerste partij voorraad in te slaan. Zodra het is opgezet, zullen je klanten binnenstromen en kun je hun geld innen bij de kassa!

Breid je pand uit

Met het geld van je betalende klanten kun je meer kledingkramen plaatsen en de winkelruimte uitbreiden met meer voorraad voor de klanten. Naarmate de klantenstroom toeneemt, neemt ook de behoefte aan hulp toe. Bij de upgradebank kun je meer winkelbedienden aannemen en hun vaardigheden upgraden.

Je vaardigheden upgraden

Er zijn een heleboel opties om de werking van je Fashion Store te verbeteren op de upgradebank. Je kunt je laadcapaciteit en laadsnelheid verhogen. Je kunt ook je klanten upgraden en ze meer geld en tips geven om je modewinkel tycoon te laten groeien.

Ga naar de volgende winkel

Naarmate je verder komt, vind je nieuwe manieren om geld te verdienen, zoals online kleding verkopen. Dit genereert een leuk beetje passief inkomen terwijl jij de winkel runt! Uiteindelijk kun je een andere winkel kopen en naar level 2 gaan, waar je nieuwe items verkoopt aan beter betalende klanten!

Meer spellen zoals dit

Er zijn meer casual games op CrazyGames als je Fashion Store hebt uitgespeeld: Shop Tycoon hebt gespeeld. Je kunt een simpel maar verslavend spelletje spelen zoals Tiny Fishing of een andere leuke sim in Create Your Beach.

Verschijningsdatum

  • Juni 2022 (Android)
  • Februari 2024 (WebGL)

Platform

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android

Besturing

Gebruik de linkermuisknop, WASD of de pijltjestoetsen om het personage te bewegen.

Advertentie
Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie