512
beoordelingen
8,3
Elvenar is een MMO-strategiespel waarin je je eigen magische koninkrijk bouwt en beheert. De game biedt een meeslepende mix van strategie en fantasie met een focus op vreedzame en diplomatieke besluitvorming. Bouw je fantasiewereld van de grond op, upgrade gebouwen, implementeer wetten en word een sterke leider om ervoor te zorgen dat je koninkrijk een bloeiend succes wordt.

Elvenar

Elvenar is een strategiespel dat is gebaseerd op een fantasiewereld vol elfjes, mensen en feeën. Bewaar de vrede in de samenleving en met andere spelers om goede relaties op te bouwen en een gelukkige populatie van fantastische wezens op te bouwen!

Maatschappij

De Elvenar-beschaving is gebouwd op mysterie. Er kwamen veel rassen voor, zoals orks, feeën en dwergen. Niemand weet wat er met hen is gebeurd, maar met nieuwe portaaltechnologie die door jou is ontdekt, kunnen ze worden teruggebracht en geïntegreerd in je koninkrijk. Met nieuwe beschavingen ontgrendelt u een hele reeks nieuwe technologieën en gebouwen! Zorg ervoor dat u uw diverse bevolkingsgroepen verenigd houdt door wetten op te stellen en de vrede te bewaren.

Gebouwen

Er is een overvloed aan gebouwen die je stad verfraaien, maar ook essentiële functionaliteit bieden aan je koninkrijk. Bouw woningen voor je inwoners, werkplaatsen om te knutselen of kazernes om je gevechtseenheden te ontwikkelen. Er is ook een verscheidenheid aan culturele gebouwen die upgrades mogelijk maken en schoonheid aan je stad toevoegen.

In eerste instantie heb je niet alle gebouwen. Naarmate je vordert, ontgrendel je meer. Je ontgrendelt ook upgrades voor de gebouwen die je hebt, die het uiterlijk en de functie van het gebouw verbeteren om de output te verhogen.

Gevechten

Elvenar-gameplay is voornamelijk gericht op vreedzame en diplomatieke middelen om conflicten op te lossen. Er is geen PvP in Elvenar, wat uniek is voor dit type spel. Velen in de gemeenschap geven de voorkeur aan de meer relaxte gameplay.

Tijdens je zoektocht door het land naar nieuwe relikwieën zul je echter stammen tegenkomen waarmee je kunt vechten of onderhandelen, afhankelijk van je speelstijl.

Als je ervoor kiest om je te concentreren op het bouwen van je leger om vijandige stammen te overwinnen, heb je genoeg militaire structuren in je koninkrijk nodig om wapens, bepantsering en gevechtseenheden te produceren. Als dat niet het geval is, zal de focus op een productie-economie zorgen voor sterke handelsbetrekkingen en een gezonde economie met minimaal vereiste militaire kracht.

Soortgelijke spellen

Als je van fantasie en strategie houdt, raak dan betrokken bij een community en game die bij je passen. Er zijn veel fantasie MMO-spellen om te ontdekken. Forge of Empires is een episch online strategiespel met vergelijkbare gameplay maar meer PvP voor de competitieve gamer. Goodgame Empire is een andere populaire strategie-MMO met elementen van PvP.

Kenmerken

  • Bouw een geavanceerde economie die bij uw speelstijl past
  • Verken en onderzoek nieuwe technologieën om uw samenleving vooruit te helpen
  • Herleef oude rassen en bouw een diverse beschaving op
  • Ruil goederen met andere spelers in de Elvenar-wereld
  • Neem deel aan turn-based gevechten met verre stammen

Publicatiedatum

Januari 2015

Ontwikkelaar

Elvenar is gemaakt door InnoGames, die ook Forge of Empires heeft ontwikkeld .

Platformen

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Opmerking

Het wordt aanbevolen om op volledig scherm te spelen voor een complete game-ervaring.

Walkthrough

Besturing

  • Gebruik de linker muisknop om te spelen
  • Gebruik de muis om in of uit te zoomen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie