Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

DualForce Idle

Beoordeling:
9,3
(31.788 stemmen)
Ontwikkelaar:
nerdError
Gepubliceerd:
december 2020
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

DualForce Idle is een slim spel dat idle en tower defense combineert. Klik op monsters om geld te verdienen voor upgrades en torentjes. Het is het enige tower defense-spel waarin je actief probeert de vijanden sterker te maken!

Speluitleg

Dood de beesten

Klik op het monster om het te doden en munten te verdienen. Je kunt je munten gebruiken om alles te kopen wat je nodig hebt om meer munten te genereren. Het draait allemaal om het verdienen van munten. Koop monsters en verbeter hun gezondheid zodat ze meer geld opleveren per gedode prooi. Upgrade je torentjes zodat ze meer schade aanrichten. Je krijgt het idee.

Geef je munten uit

Er zijn 6 categorieën om uit te kopen, waarvan er één een mysterie blijft tot een bepaald punt in het spel. Vanaf het begin van het spel kun je unlocks, monsters, turrets en de bouwmodus gebruiken om verschillende aspecten van de gameplay te kopen en te upgraden. Met de rebirth-optie kun je het spel helemaal opnieuw beginnen met een bonus, wat alleen aan te raden is als je al ver in het spel bent.

Ontgrendel de mysteries

Elke sectie biedt een uitgebreide selectie beschikbare upgrades, waarvan sommige zijn vergrendeld totdat je verder in het spel komt. Blijf monsters afslachten terwijl je ze opzettelijk krachtiger maakt en uiteindelijk zul je alle geheimen van dit spel ontgrendelen.

Ontdek meer coole functies

DualForce Idle heeft een reeks opties en stelt je in staat om het spel op te slaan en opslaggegevens te uploaden vanuit een bestand, wat een handige functie is voor een modern browserspel. Als je geobsedeerd bent door prestatiestatistieken, kun je ook al je cijfers bekijken in de statistiekensectie.

Meer spellen zoals dit

Als je eenmaal het perfecte monster-farming systeem in DualForce Idle hebt gebouwd, bekijk dan honderden andere gratis idle spellen. Twee andere populaire keuzes zijn Idle Breakout en Tiny Fishing.

Verschijningsdatum

December 2020

Ontwikkelaar

nerdError heeft dit spel gemaakt.

Platform

Webbrowser

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om monsters te beschadigen en voor al het andere!

Bouwmodus

  • LMB - Bouwen
  • RMB - Vernietigen
  • R - Draaien

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie