Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Drift Arena

Beoordeling:
8,9
(9.536 stemmen)
Ontwikkelaar:
Mad Hook
Gepubliceerd:
juni 2024
Laatst bijgewerkt:
juni 2024
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Drift Arena is een drift simulatiespel waarin je je rijvaardigheid moet bewijzen en de kampioen driftkoning moet worden als je je balans, snelheid en richting op de weg onder de knie hebt.

Hoe speel ik Drift Arena

Drift Arena is een vrij klassiek driftspel met eenvoudige besturing, beperkt tot twee toetsen: A, waarmee je de richting kunt bepalen, en D, waarmee je kunt driften. De arena heeft obstakels zoals opgestapelde banden, vrachtcontainers, olievlekken, enz. Je doel is om deze obstakels zo goed mogelijk te ontwijken door eromheen of erlangs te driften. Het klinkt eenvoudig, maar je auto gaat op topsnelheid, dus het is moeilijk om te navigeren of te besturen.

Je kunt het spel als singleplayer spelen, wat geweldig is om te oefenen en een gevoel te krijgen hoe je moet driften in een niet-zo-vriendelijke arena vol afleidingen. Als je genoeg punten en street cred hebt verdiend, kun je een PvP-multiplayerronde proberen waarin je samen met een andere speler in een arena rijdt. Uiteindelijk worden de punten geteld en wint de beste drifter!

Verken diverse omgevingen, speel auto's vrij en upgrade ze en voer verbluffende stunts uit voor extra punten. Ervaar de allerbeste autofysica voor de meest authentieke driftsensatie. Als je eenmaal vertrouwd bent met de omgeving en de besturing van het spel, beleef er dan veel plezier aan en ontdek waar je auto toe in staat is.

Wat kan ik doen met verdiende punten?

Als je je auto wilt upgraden, heb je 100.000+ punten nodig om iets fatsoenlijks te krijgen, dus concentreer je op punten om de verschillende drifts van elke beschikbare auto te ervaren.

Tip

Zorg dat je niet zo ver drift dat je een lekke band krijgt, want dan is je ronde voorbij.

Meer spellen zoals dit

Nog steeds behoefte aan snelheid? Als je Drift Arena leuk vond, wil je misschien onze categorie driften bekijken voor meer driftspellen, waar je vergelijkbare titels vindt als Drift Hunters en nog veel meer. Als je de auto wilt parkeren en in plaats daarvan een motoravontuur wilt proberen, probeer dan Moto X3M, een motorracespel met 22 spannende levels.

Verschijningsdatum

  • Januari 2021 (Android & iOS)
  • Juni 2024 (WebGL)

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Laatst bijgewerkt

03 jun 2024

Besturing

Gebruik A of D om te driften.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie