Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Dinosaurs Merge Master

Beoordeling:
9,3
(38.541 stemmen)
Ontwikkelaar:
SUN.STUDIO
Gepubliceerd:
oktober 2022
Laatst bijgewerkt:
januari 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Dinosaurs Merge Master is een casual spel waarin je dinosaurussen en krijgers samenvoegt om een leger op te bouwen. Zodra je je personages hebt samengevoegd, test je je macht op het slagveld!

Kenmerken

Bouw een prehistorisch leger

Plaats je dinosaurussen en menselijke krijgers op het slagveld en kijk hoe ze het doen tegen je vijanden. Besteed je gouden munten die je met de strijd hebt verdiend aan het kopen van meer eenheden.

Samenvoegen als een meester

Voeg samen om krachtige nieuwe karakters te maken met meer aanvalskracht en gezondheid. Blijf fuseren om al je kracht te concentreren in één supereenheid. De kosten van een nieuw stuk stijgen bij elke aankoop, dus samenvoegen wordt na verloop van tijd moeilijker.

Speel nieuwe dinosaurussen vrij

Telkens als je twee nieuwe dinosaurussen samenvoegt, speel je een sterkere dinosaurus vrij. Hetzelfde geldt voor de menselijke krijgers! Je kunt je verzameling tot nu toe zien door op het kaarten-icoontje te klikken.

Reizen naar nieuwe landen

Je zult al snel op weg zijn om nieuwe landen te veroveren als je meer exotische en beestachtige dinosaurussen vrijspeelt met een onverzadigbare honger naar de botten van je vijanden.

Meer Merge spelletjes

Als je helemaal tevreden bent met Dinosaurs Merge Master, kijk dan eens naar Army Merge voor een vergelijkbaar spel. Cyberdino is ook een uitstekende keuze voor een samenvoegingsverslaafde! Als je van deze prehistorische wezens houdt, bekijk dan onze dinosaurus spelletjes voor meer.

Verschijningsdatum

Oktober 2022

Ontwikkelaar

SUN.STUDIO maakte Dinosaurs Merge Master.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

17 jan 2023

Besturing

Sleep de linkermuisknop om samen te voegen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie