Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Cyber Cars Punk Racing

Beoordeling:
9,1
(90.629 stemmen)
Ontwikkelaar:
Özgür Aydın
Gepubliceerd:
november 2020
Laatst bijgewerkt:
oktober 2023
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Classificatie:

Cyber ​​Cars Punk Racing is een 3D autorijspel met futuristische auto's en thema. Er zijn supervoertuigen, neonstad en veel spelmodi. 16 supercars, 60 racebanen, 2 spelers, 1 free ride-gebied, Hot Pursuit-gebied en een slagveld wachten op je. Deze game heeft een aankoop- en ontwikkelingssysteem voor voertuigen en je kunt racen tegen computergestuurde tegenstanders of vrij rijden.

Spelmodi

Carrière

Er zijn veel gebieden waarop je jezelf kunt testen in de carrièremodus. Deze gebieden zijn respectievelijk "Race", "Against Time", "Stunt", "CheckPoint" en "Fly Parkour". Als de race is voltooid, ontvang je sterren op basis van je voltooiingsgraad. Je kunt maximaal 160 sterren krijgen in de carrièremodus. Er zijn 12 racebanen in de modus "Race". Je racet met 7 computergestuurde tegenstanders en als je na afloop van de race in de top 3 kunt komen, heb je het recht om door te gaan naar het volgende racecircuit. Als de race voorbij is, verdien je geld op basis van hoe snel je de race voltooit. Daarnaast leveren de driftpunten en vluchtpunten die je in de race verdient ook geld op. In de "Against Time "-modus race je tegen de tijd. Er zijn in totaal 12 racebanen. Wanneer u de finish bereikt, word je beoordeeld op basis van wanneer je deze hebt bereikt. Hier kun je ook sterbeoordelingen krijgen, met deze sterbeoordelingen kun je nieuwe auto's en supercars kopen. In de modus "Stunt" moet je de finish bereiken door stunts uit te voeren op 12 speciaal ontworpen racebanen. Op tijd de finish halen door bij uitdagende circuits op de baan te blijven, vergt talent. In de "Check Point"-modus moet je proberen de finish te bereiken door obstakels te ontwijken op 12 speciaal ontworpen racebanen. In de modus "Fly Parkour" moet je proberen om van de weg af te blijven door ongelooflijke snelheden te behalen. Je kunt nieuwe voertuigen krijgen met de sterren die je krijgt in "Carrière". Met het geld dat je verdient, kun je ook nieuwe voertuigen kopen en het motorvermogen vergroten.

Vrije rit

Maak je klaar voor vrije ritten in een grote stad. Het gebied met de vrije modus bevat grote gebouwen, brede straten, stuntgebieden en veel mysterieuze gebieden. Er zijn 60 edelstenen verborgen in de stad. Door deze edelstenen te verzamelen, kun je nieuwe voertuigen krijgen. De "Reward"-tabel wordt elke 180 seconden geopend. In deze "Reward"-tabel verdien je geld op basis van je drift- en vliegpunten. Als je 180 seconden wacht, krijg je goede beloningen. Wanneer het aantal sleutels een bepaald niveau bereikt, wordt het voertuig automatisch geopend voor gebruik.

Hot Chase

De politie achtervolgt voertuigen en wilt je vangen. Klaar voor deze achtervolging boordevol actie? In deze modus hebben we een "HP"-waarde. Schade die we oplopen terwijl we voor de politie vluchten, verlaagt onze "HP"-waarde. Dus probeer weg te blijven van de politie. Pas op, de politie zal altijd achter je aan blijven zitten. Als uw "HP"-waarde 0 is, wordt u betrapt. De politie arresteert je. Om uw "HP" op te waarderen, drukt u gewoon op de knop "Extra HP". Deze knop verschijnt kort als je hp 0 is.

Battle Arena

Maak je klaar voor een actievolle slagveld. In totaal zullen 8 racers hun vaardigheden laten zien op het speciaal ontworpen slagveld. Er zijn 3 speciale vaardigheden: "Damage X5", "HP +25", "SHIELD". Je kunt je tegenstanders verpletteren door deze vaardigheden te verzamelen. De laatste man die overblijft, wint. Deze modus is een modus waarin voertuigen proberen te crashen en te exploderen. Elk voertuig heeft 100 HP en wanneer de HP-waarde daalt tot 0, explodeert het voertuig. De deelnemer met 0 HP wordt uit de strijd teruggetrokken. Je HP neemt met 20 punten toe als je een andere auto laat ontploffen. Aan het einde van het gevecht zijn er rangschikkingsbeloningen. U moet in de top 3 staan ​​om deze rangschikkingsbeloningen te ontvangen. Laten we gaan! Ga het slagveld op en brul als een leeuw.

Twee spelers (2P versus)

Je kunt het opnemen tegen je vrienden op dezelfde computer! Bewijs wie de betere chauffeur is.

Kenmerken

 • Cyber ​​toekomstig thema
 • Modus voor twee spelers
 • Neon stad
 • Spannende race tegen computergestuurde tegenstanders
 • Realistische rij-fysica
 • Breed scala aan racewagens om uit te kiezen
 • Wijd open wereld
 • Volledig scherm beschikbaar

Publicatiedatum

November 2020

Ontwikkelaar

Özgür Aydın heeft dit spel gemaakt.

Platform

Webbrowser

Laatst bijgewerkt

02 okt 2023

Besturing speler 1

 • Rijden: "PIJLTOETSEN" of "WASD"
 • Nitro: "N"
 • Cameraweergave: "C"

Besturing van speler 2

 • Rijden: "WASD"
 • Nitro: "T"
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie