Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Cursed Treasure 2

Beoordeling:
8,8
(35.441 stemmen)
Ontwikkelaar:
IriySoft
Gepubliceerd:
november 2019
Laatst bijgewerkt:
februari 2023
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Wiki pagina's:

Cursed Treasure 2 is een actiespel, het langverwachte vervolg op Cursed Treasure, met verbeterde gameplay en meer levels! Verdedig je edelstenen tegen vijanden, kampioenen en bazen door je torens strategisch op te bouwen.

Zo speel je Cursed Treasure 2

Dit verslavende torenverdedigingsspel heeft nog meer mogelijkheden en gameplay dan het populaire origineel. Verdedig je edelstenen tegen kwade krachten door verschillende torens strategisch te plaatsen. Plaatsing is belangrijk en je moet rekening houden met de verschillende torens en je beschikbare middelen.

Wat kun je verwachten van Cursed Treasure 2?

Vergeleken met het origineel heeft dit spel sterk verbeterde graphics. Het hele spel is in een nieuw jasje gestoken en ziet er geweldig uit. Verder heeft dit spel de volgende kenmerken:

 • Verbeterde graphics en geluiden
 • Schitterende selectie levels om te spelen
 • Meerdere soorten torens
 • Nieuw kaartsysteem met verschillende regio's
 • Verbeterde tips en walk-through

Cursed Treasure 2 is een verslavend spel met meer dan 24 levels om te spelen. Als je van het originele spel hebt genoten, zul je de grote verbeteringen zeker waarderen.

Welke soorten torens zijn beschikbaar?

De nieuwe versie heeft verschillende soorten torens. Je kunt voor elke toren de verschillende statistieken en schadewaarden vinden. Bovendien kun je zien tegen welke vijanden de torens effectief zijn. De torentypes zijn onder andere:

 • Den
 • Crypte
 • Tempel

Daarnaast kun je verschillende vaardigheden en upgrades kopen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld meer opslagruimte kopen en hun mana aanvullen om meer torens te plaatsen. Waarom probeer je dit fantastische spel vandaag nog niet uit?

Meer spellen zoals dit

Actiespellen kunnen verslavend zijn, vooral als je de uitkomst van een gevecht tegen de vijand bepaalt. Als je dit spel leuk vond, vind je Battleship misschien ook leuk, waarin je een commandant bent die je vloot naar veiligheid en succes leidt. Andere spellen boordevol actie in onze collectie zijn Getaway Shootout, een spel voor twee spelers waarin je je een weg naar de finish springt of Rooftop Snipers, een ander spel voor twee spelers van dezelfde maker, New Eich Games, waarin je je een weg naar de veiligheid springt en schiet.

Verschijningsdatum

Het spel werd oorspronkelijk uitgebracht als Flash-game in augustus 2013. De geremasterde (HTML5) versie is sinds oktober 2019 beschikbaar.

Ontwikkelaar

Cursed Treasure 2 is gemaakt door IriySoft.

Ook bekend als

Cursed Treasure 2: Hé, helden! Laat ons met rust!

Platformen

 • Webbrowser (desktop en mobiel)
 • Android
 • Steam
 • iOS

Laatst bijgewerkt

28 feb 2023

Besturing

Gebruik de linkermuisknop.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie