Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Color Page ASMR

Beoordeling:
8,4
(32.027 stemmen)
Ontwikkelaar:
SayGames
Gepubliceerd:
december 2023
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Classificatie:

Color Page ASMR is een casual kleurspel waarin je honderden prachtige afbeeldingen tekent en kleurt. Het is leuk, makkelijk en ontspannend, perfect voor spelers van alle leeftijden. Duik in een serene wereld vol honderden fascinerende illustraties, van grillige dieren en weelderige planten tot alledaagse voorwerpen en scènes uit de hele wereld.

Hoe speel ik?

Kunstzinnige expressie

Color Page ASMR biedt een eenvoudige en ontspannen spelervaring. Volg de contouren op je scherm om de afbeelding te schetsen en vul vervolgens de ruimtes in met kleuren om je kunstwerk tot leven te brengen. Dankzij de intuïtieve besturing kan iedereen met gemak levendige en kleurrijke afbeeldingen schilderen.

Verken een grote verscheidenheid aan thema's

Klik op het galerie-icoon aan de linkerkant van het spelscherm om een galerie met afbeeldingen te openen. Of je nu in de stemming bent om het dierenrijk te verkennen, te genieten van de schoonheid van de natuur of een virtuele vakantie door te brengen via je kunst, er is een afbeelding voor elk scenario. Het spel bevat een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen, waaronder fruit, groenten, speelgoed, wetenschappelijke wonderen en meer, allemaal ontworpen om je creativiteit en ontspanning te stimuleren.

Speel verschillende pennen vrij naarmate je vordert

Color Page ASMR is een eenvoudig spel zonder hersenbeschadigende uitdagingen die je ontspanning verstoren. Het draait allemaal om ontspannen en mooie tekeningen maken. Er is wel progressie om het interessant te houden. Je speelt verschillende leuke pennen vrij naarmate je vordert in het spel. Je kunt al je vrijgespeelde pennen zien in het scherm met skins!

Een ontspannende artistieke reis

Fouten maken hoort er gewoon bij in dit rustgevende kunstspel. Als je een foutje hebt gemaakt, kun je dat eenvoudig herstellen door op de knop Ongedaan maken te drukken. Het ontwerp van het spel, met bevredigende geluidseffecten, beelden en muziek, zorgt voor een rustige en bevredigende ervaring die perfect is om tot rust te komen.

Duik in de kleurrijke en kalmerende wereld van Color Page ASMR. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of je artistieke kant wilt verkennen, dit spel biedt een perfecte mix van ontspanning en creatieve expressie. Begin nu aan je artistieke avontuur en schilder je een weg naar rust!

Meer spellen zoals dit

Wil je ontspannen in een nieuw spel? Probeer nog een paar van onze uitstekende gratis kleurspellen. Twee populaire spelletjes in deze creatieve categorie zijn Color by Number en Color Pixel Art Classic. Beide spellen bieden een even bevredigende artistieke ervaring.

Verschijningsdatum

  • Oktober 2022 (Android)
  • December 2023 (WebGL)

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Besturing

Houd de linkermuisknop ingedrukt om de omtrek te tekenen en sleep de linkermuisknop om te kleuren.

Video van het spel

Advertentie
Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie