Logo CrazyGames.nl

Color Galaxy

14.109
beoordelingen
8,9
Ontwikkeld door  Superinstant

Color Galaxy is een casual .io-spel waarin je kleuren tekent om je territorium uit te breiden in een van de vele strijdarena's met een leuk thema. Speel nieuwe auto's, verf en patronen vrij met je goud en voltooi verschillende quests om dagelijkse beloningen te verzamelen!

Kenmerken

Laat je kleurenstelsel groeien

Rij rond en lus terug om je territorium op te bouwen, één spetter van kleur per keer. Vind een kenmerkende stijl door je kleuren aan te passen. Gebruik een unieke basisbouwstrategie om grote en mooie kleuren te bouwen die de wereld domineren.

Andere spelers verrassen

Als een speler zich buiten zijn territorium bevindt met een niet verbonden lijn, kun je door zijn lijn heen breken om hem uit te schakelen! Loop over het terrein van andere spelers om het als je eigen terrein in te nemen.

Pas je karakter aan

Koop coole nieuwe voertuigen om mee naar de arena te nemen. Pas je vullingen aan om je territorium te markeren in kleurrijke en gedessineerde stijlen. Je kunt in de winkel ook stickers, evenementenartikelen en andere unieke goederen kopen.

Voltooi dagelijkse opdrachten

Verzamel goud van elke wedstrijd en voltooi dagelijkse opdrachten om nieuwe beloningen te verdienen. Elke dag dat je terugkomt om Color Galay te spelen brengt je een stap dichter bij de grote prijs.

Bekijk andere top IO spelletjes zoals Snake.io en Smash Karts voor meer leuke multiplayer actie.

Verschijningsdatum

oktober 2022

Ontwikkelaar

Superinstant ontwikkelde Color Galaxy.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

08 nov. 2022

Besturing

Sleep de linkermuisknop om de auto te verplaatsen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie