Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Clicker Heroes

Beoordeling:
9,1
(53.053 stemmen)
Ontwikkelaar:
Playsaurus
Gepubliceerd:
september 2022
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Classificatie:
Wiki pagina's:

Clicker Heroes is een originele idle klikkerspel. Ga op een episch avontuur en versla monsters, upgrade helden met het goud dat je verzamelt, vind schatten en dood eindbazen. Clicker Heroes is een spel dat hielp clicker games in de mainstream te brengen naast andere klassiekers als Cookie Clicker.

Klik om te doden

Ga op een zoektocht om een machtige krijger te worden. Sla elk beest dat je ziet neer door er herhaaldelijk op te klikken, en pluk dan de gouden beloningen die achterblijven. Elke klik die je maakt heeft een enkele schadewaarde die je voortdurend kunt opwaarderen voor meer kracht.

Huur helden in om te helpen

Huur verschillende helden in om je te helpen monsters sneller neer te halen. Elke held heeft zijn eigen DPS en een set upgrades die soms uniek zijn. Vaak maken de heldenupgrades het mogelijk hun DPS nog aanzienlijk te verhogen. Met helden kun je vijandelijke mobs doden en goud pakken zonder een vinger uit te steken.

De helden worden geleidelijk duurder, maar je krijgt waar je voor betaalt in kracht en krachtige upgrades. Hoe verder je komt, hoe meer helden er tevoorschijn komen, die je volgende grote aankoop worden waarmee je verder kunt trekken naar lucratievere landen.

Verken nieuwe landen en versla eindbazen

Elke regio heeft nieuwe en spannende monsters om tegen te vechten. Begin in het bos en ga verder naar droge gebieden en andere locaties. Aan het eind van elke regio is er een moeilijk eindbaasgevecht - de eindbaas heeft extra gezondheid en vergt al je krachten om hem te verslaan! Als je er niet in slaagt de baas te verslaan, keer je terug naar het vorige stadium, waar je je vaardigheden verder kunt opbouwen voordat je het gevecht opnieuw aangaat.

Kenmerken

  • Klik om vijanden neer te halen
  • Meer dan 1.000 zones om te verkennen
  • Huur verschillende krijgers in en koop unieke upgrades
  • De originele Clicker Heroes - terug op het web

Ontwikkelaar

Clicker Heroes is ontwikkeld door Playsaurus.

Verschijningsdatum

Juli 2014. De webversie is exclusief te spelen op CrazyGames!

Platforms

Clicker Heroes is beschikbaar als webbrowserspel, Android-spel en iOS-spel. Het is ook beschikbaar geweest op Steam sinds mei 2015.

Trailer voor gameplay

Laatst bijgewerkt

06 sep 2022

Bediening

Gebruik je muis...

Video gameplay

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie