Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Click Click Clicker

Beoordeling:
9,0
(38.126 stemmen)
Ontwikkelaar:
Blacktabb Games
Gepubliceerd:
februari 2024
Laatst bijgewerkt:
maart 2024
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Click Click Clicker is een idle klikkerspel waarin je geld verdient door op de knop op het scherm te klikken. Speel verschillende knoppen, cursorstijlen, thema's en muziek vrij. Upgrade je inkomsten en cursors om snel rijk te worden!

Hoe te spelen

Klik op de knop

Click Click Clicker is zo trouw aan het clicker-genre als het maar zijn kan. Je klikt op een knop om op een andere knop te klikken. Klik op de knop, verbeter je vaardigheden en krijg glimmende nieuwe knoppen voor je harde werk.

Je vaardigheden upgraden

Zoals bij veel clicker-spellen begin je met één bescheiden klik. Met elke klik verdien je geld om upgrades te kopen. Deze upgrades omvatten een toename van je passieve vermogen om geld te verdienen, de hoeveelheid geld die je per klik verdient of het aantal cursors dat je hebt.

Uiterlijk aanpassen

Click Click Clicker draait om het krijgen van glimmende nieuwe dingen met minimale inspanning. Je kunt alles in dit spel aanpassen: achtergronden, muziek, cursors en knoppen. Maar je moet er wel eerst voor werken om ze vrij te spelen! Blijf klikken of blijf uitrusten totdat je er bent.

Meer spellen zoals dit

Als je eenmaal je rijkdom hebt bereikt in Click Click Clicker, bekijk dan meer van onze gratis klikkerspellen. Er zijn nog honderden andere om te spelen. Twee ongelooflijk populaire keuzes in dit genre zijn Doge Miner 2 en Idle Breakout. Ga ze nu bekijken!

Verschijningsdatum

Februari 2024

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

21 mrt 2024

Besturing

PC-Besturing

Klik met de linkermuisknop op de knop

Mobiele besturing

Tik op het scherm om het spel te spelen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie