Logo CrazyGames.nl

Chainsaw Dance

30.251
beoordelingen
9,0
Ontwikkeld door  Benedique

Chainsaw Dance is een gratis ritmespel dat is geïnspireerd op de manga-serie Chainsaw Man. Button-bash je een weg door een reeks lastige deuntjes en houd je gezondheidsbalk vol om te overleven! Chainsaw Dance is geïnspireerd op de virale game Friday Night Funkin' en heeft ook wat muziek gemeen.

Hoe te spelen

Kies je karakter, Denji of Koben! Druk dan op de play-knop, kies een liedje, en ga 'vancing'! Je kunt kiezen tussen makkelijk of moeilijk voor elk nummer. Pas zoveel pijlen als je kunt op de maat, en verlies niet al je gezondheid!

Als je de standaardbesturing niet prettig vindt, kun je die in de spelinstellingen veranderen in iets wat je prettiger vindt.

Meer games zoals deze

Bij muziekgames kan het gaan om dansen, het leren van een instrument of het synchroniseren van je bewegingen op de maat. Als je van Chainsaw Dance houdt, zul je Gpop.io en FNF leuk vinden. Voor een game die pure dwaasheid is, maar ook best vermakelijk, ga je naar Blob Opera .

Kenmerken

  • Coole pixelachtige beelden die doen denken aan arcadeklassiekers
  • Gebaseerd op de populaire mangaserie Chainsaw Man
  • Verschillende groovende nummers om ook je hart te 'verslaan'
  • Moeilijke en gemakkelijke modi met aanpasbare toetsen

Publicatiedatum

Januari 2021

Ontwikkelaar

Benedique, Fatalitiq en Vishnya hebben Chainsaw Dance ontwikkeld. Dit is een fanspel dat is gebaseerd op de Chainsaw Man-manga van Tatsuki Fujimoto.

Platform

webbrowser

Besturing

  • Standaard: D F J K
  • U kunt de knoppen aanpassen in de Instellingen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie