Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Bob the Robber

Beoordeling:
9,2
(30.859 stemmen)
Gepubliceerd:
oktober 2018
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Bob the Robber is een platformspel waarin je speelt als een dief genaamd Bob. Steel van de rijken en geef het aan de armen met behulp van je vaardigheden om sloten te kraken en in te breken. Sluip door elk niveau en verzamel buit en vermijd detectie!

Hoe te spelen

Beweeg stiekem door elk niveau zonder alarm te slaan. Speel het cool met camera's en laat een bewaker je niet zien tenzij je problemen wilt. Tijdens je roofavontuur vind je verborgen schatten, gesloten deuren, agressieve bewakers en meer, dus je moet het stiekem spelen. Als je gepakt wordt, verlies je het level.

Je kunt bewakers slaan - maar alleen als de tijd rijp is - lasers uitschakelen om detectie te voorkomen, deursloten openbreken en uiteindelijk zoveel mogelijk roven. Je bent een moderne Robin Hood.

Meer spellen zoals deze

Bekijk onze platform spelletjes voor een meer onopvallend en coöperatief platform puzzels. Fireboy and Watergirl is een uitstekende keuze. Zo ook Vex 3! Voor het volgende leuke spel in de Bob de Robber-serie, speel Bob the Robber 2.

Publicatiedatum

Dit spel werd oorspronkelijk uitgebracht als een Flash game in oktober 2011. De HTML5-versie is beschikbaar sinds oktober 2018.

Ontwikkelaar

Bob de Robber is gemaakt door Funtomic.

Platform

webbrowser

Besturing

  • WASD of pijltjestoetsen om te spelen
  • Spatiebalk om een bewaker aan te vallen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie