Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Block Champ

Beoordeling:
8,4
(8.929 stemmen)
Ontwikkelaar:
Arkadium
Gepubliceerd:
september 2020
Laatst bijgewerkt:
september 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Block Champ is een 10x10-stijl Tetris-spel met een paar unieke wendingen. Maak horizontale en verticale rijen van blokken om ze uit het spel te verwijderen en je score te verhogen.

Hoe Block Champ te spelen

Basisregels

Block Champ is vergelijkbaar met Tetris maar tegelijkertijd totaal verschillend. Je kunt kiezen of je met veelkleurige blokken wilt spelen, of met één enkele kleur in het begin.

In plaats van te proberen blokken in te passen als ze vallen om horizontale rijen te maken, plaats je de stukken zelf waar dan ook op het bord. Je kunt rijen zowel horizontaal als verticaal wegspelen, zoals in 10x10.

Er zijn ook een aantal veel grotere blokken dan in Tetris, dus je moet rekening houden met de beschikbare ruimte. Als er geen ruimte is voor een bepaald blokje, wordt het grijs weergegeven totdat je er ruimte voor maakt.

Unieke wendingen

De extra's in Block Champ zijn de bliksemschichten en ijsblokken. Bliksemschichten worden geactiveerd als er twee op één lijn staan, waardoor een rij wordt opgevuld zonder dat alle vakjes gevuld hoeven te worden. De ijsblokken reproduceren een vakje op dezelfde plaats nadat een rij is weggespeeld.

Endgame

Zodra de overgebleven stukken niet meer op het bord passen, eindigt het spel en krijg je je eindscore om de volgende keer te overtreffen.

Release datum

April 2020

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

27 sep 2023

Besturing

Sleep met de linkermuisknop om de stukken te verplaatsen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie