Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

BFFs K-Pop Fangirls

Beoordeling:
8,8
(22.837 stemmen)
Ontwikkelaar:
Gamerina
Gepubliceerd:
april 2024
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

BFFs K-Pop Fangirls is een casual aankleedspel waarin je de ultieme fangirl kunt zijn en kunt pronken met je stylingvaardigheden! Je mag vier fantastische en modieuze vrouwen aankleden die klaar zijn om hun avond vol K-pop plezier te beginnen. Jij bepaalt wat ze dragen, van top tot teen tot accessoires.

Hoe speel ik BFFs K-Pop Fangirls?

Het spel begint met een paar sms'jes tussen vriendinnen, waarin je context geeft over hoe je personages zijn en waar ze vanavond naartoe gaan, zodat je beter begrijpt hoe je ze moet kleden.

"Eindelijk is het werk voorbij. Laten we ons nu omtoveren tot de ultieme K-pop fangirls!"

Dit is zo'n beetje het uitgangspunt van het spel. Je moet je personages zo funky en leuk mogelijk aankleden voor een avondje uit in de stad en, nog belangrijker, voor een fotoshoot waarbij je echte foto's mag maken.

Overdag houden de BFF's zich bezig met hun professionele verantwoordelijkheden, maar als het 18.00 uur is, veranderen ze in stijlvolle fans met chique truien, felgekleurde topjes, hoofdbanden, fedora's, matrozenpalazzo's, sneakers en plateauhakken - de kast kent weinig grenzen.

Mix en match verschillende outfits, kapsels en accessoires om de perfecte looks voor deze beste vrienden te creëren. Terwijl je je K-pop personage aankleedt, moet je ervoor zorgen dat je de top van de modebarometer bereikt voordat je het volgende personage kunt aankleden.

Maak foto's van de K-pop BFF's

Als je alle vrouwen tot in de puntjes hebt aangekleed, ben je klaar voor een fotoshoot. Klik op de downloadknop in de rechterbenedenhoek, die fungeert als een ontspanknop op een camera. Zeg cheese! Je kunt zoveel foto's maken als je wilt van alle BFF's samen of apart. Wissel van outfit, update looks en neem meer foto's. Elke foto is een download die je kunt opslaan en kunt ruilen met vrienden.

Verschijningsdatum

April 2024

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Meer spellen zoals dit

Blader door meer aankleedspelletjes in onze categorie Schoonheid. Misschien vind je Pou of Good Doggo ook wel leuk, digitale huisdieren spelletjes, of Love Tester, waar je Cupido kunt spelen om de ultieme liefdesmatches te maken.

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om te spelen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie