Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Battle for the Galaxy

Beoordeling:
9,1
(39.861 stemmen)
Gepubliceerd:
november 2016
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Battle for the Galaxy is een platformonafhankelijk MMO- strategiespel dat zich afspeelt in de ruimte. Geïnspireerd door de meest gespeelde sci-fi RTS-games, moet je je basis en militaire kracht bouwen en uitbreiden die krachtig genoeg maken om vijanden aan te vallen, grondstoffen te plunderen, je basis te verdedigen en medailles te verdienen. Met meeslepende 3D-beelden en geweldige muziek is het een uitstekende keuze voor gratis gamen via een browser.

Battle for the Galaxy

Battle for the Galaxy is ideaal voor gamers die graag epische planetaire forten bouwen en die er van houden om krachtig genoeg te zijn om enorme nederzettingen van de oppositie binnen enkele seconden te vernietigen. Dit enorm leuke spel kan gratis rechtstreeks in je webbrowser worden gespeeld - aanmelden is niet vereist! Word een commandant en heers over je sterrenvloot.

Bouw

Om een krachtige galactische vloot te bouwen, heb je een robuuste basis nodig. Het beschermen van uw bezittingen moet net zo serieus worden genomen als aanvallen. Er zijn meer dan 20 gebouwen om te bouwen en te upgraden in Battle for the Galaxy. Om je basis te verdedigen, kun je muren, bunkers, Tesla-torens en andere futuristische bewapende verdedigingswerken met kolossale effecten bouwen.

Er is een reeks militaire gebouwen om je capaciteiten te produceren en te upgraden. Het Tech Lab ontwikkelt bijvoorbeeld nieuwe technologieën om je troepen meer explosieve kracht te geven bij het aanvallen. Bouw een zakelijk hoofdkantoor en je komt in aanmerking om een bedrijf aan te vragen, waar je rechtstreeks bij het bedrijf om krachten kunt verzoeken. Je kunt niet alleen troepen aanvragen, maar je krijgt ook verschillende boosts om je voortgang in het spel te versnellen.

Gevechten

Gevechten zijn de sleutel tot vooruitgang en verslavend leuk om aan deel te nemen. Vechten met andere spelers zal niet alleen je niveau verhogen, het is ook een kans om hun Titanium te oogsten, de essentiële valuta voor het kopen en upgraden in Battle for the Galaxy. Je kunt je Titanium opslaan in opslaggebouwen in je basis.

Kenmerken

  • Bouw, breid uit en bedenk strategieën
  • Gratis om te spelen
  • Platformonafhankelijke gameplay
  • Uitstekende 3D-graphics, effecten en muziek
  • Sluit je aan bij bedrijven met andere spelers
  • 50 singleplayer-missies

Ontwikkelaar

Battle for the Galaxy is ontwikkeld door AMT-games.

Publicatiedatum

September 2016

Platformen

Dit spel is een webbrowserspel. Het is ook beschikbaar als Android-app en als iOS-app.

Bediening

  • Linkermuisknop om interactie te hebben met objecten en gebouwen
  • Linkermuisknop om troepen in te zetten tijdens een gevecht
Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie