Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

World of Warships

Beoordeling:
8,6
(383 stemmen)
Gepubliceerd:
februari 2020
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android), Steam
Classificatie:
Wiki pagina's:

World of Warships is een gratis zeeleger MMO spel. Neem deel aan grootschalige zeeslagen met een reeks slagschepen en klassen. Speel samen in teams van maximaal 12 spelers om vijandelijke schepen te veroveren en als overwinnaar uit de strijd te komen. Teamwork is essentieel in dit multiplayer-spel.

World of Warships Progressie

World of Warships heeft een uitgebreid voortgangssysteem. Bestuur je schip door een reeks spelmodi, verover je vijanden en pluk de beloningen. Verbeter je level en ontgrendel meer content, upgrades en beloningen terwijl je een ervaren zeekapitein wordt.

Je kunt je schip upgraden met verbeterde wapens en verdedigingen. Wanneer je niveau 7 bereikt, kun je aan elk vaartuig een commandant toewijzen om de prestaties op verschillende gunstige manieren voor gevechten te verbeteren.

Premium-spelers worden beloond met Doubloons, de in-game valuta van World of Warships. Gebruik Doubloons om verbruiksartikelen, camouflage, premium schepen en treincommandanten te kopen.

Spelmodi

Je kunt de gevechtsmodi openen door op het dropdown-menu naast "BATTLE!" bovenaan het poortscherm. Er zijn meerdere gevechtsmodi om uit te kiezen.

Co-op

Sluit je aan bij je kameraden en neem het op tegen een team van computergestuurde bots. Om een volledige game te maken, kunnen bots aan uw team worden toegewezen. Co-op is een spelmodus die je kunt beginnen met spelen op niveau 1 met 9 spelers per team.

Willekeurige strijd

Random Battles is een populaire spelmodus die beschikbaar is vanaf niveau 3. Dit zijn grootschalige 12v12-gevechten die spelers willekeurig matchen op basis van niveau en scheepstype.

Scenario

Sta oog in oog met steeds moeilijkere golven bots terwijl je een reeks unieke doelen uitvoert. Het samenstellen van een team van vrienden vergroot je kansen op succes in deze modus enorm. Het is beschikbaar voor accountniveau 12 en hoger.

Gerangschikt

Klassementsgevecht is een competitieve spelmodus met beperkingen op tijd en scheepsniveaus. Gerangschikte seizoenen lopen ongeveer 6-7 weken en beschikken over een laddergebaseerd classificatiesysteem. Het scorebord gaat van rang 20 onderaan naar rang 1 bovenaan. Het matchmaking-systeem plaatst je automatisch tegen spelers van een vergelijkbare rang. Je moet accountniveau 14 bereiken om in aanmerking te komen voor gerangschikte gevechten.

Clan

Clangevechten zijn vergelijkbaar met gerangschikt. Beperkt tot bepaalde tijden, niveaus en schepen zijn van toepassing. Vorm een team met leden van je clan en neem het op tegen tegenstanders van een vergelijkbaar vaardigheidsniveau in het matchmaking-systeem. Minimaal niveau 15.

Opleiding

Spelers van niveau 15 kunnen een volledig aangepast spelscenario genereren op een kaart naar keuze. Pas meerdere parameters aan om spelmechanica, slijpschepen en teststrategieën te testen. Er wordt geen ervaring toegekend voor games in Trainingsmodus, u geeft niets uit en krijgt niets om te spelen.

Battleship Classes

Er zijn World of Warship-schepen om elke rol van teamsamenwerking te vervullen. Vind je positie aan het roer van een van deze slagschiplessen.

Vliegdekschepen

Vliegdekschepen bieden uw team op afstand luchtsteun op extreme afstand. Deze drijvende vliegvelden zijn essentieel en fungeren als ondersteunende klasse. Ze zijn echter zeer kwetsbaar voor aanvallen zonder de juiste teamcoördinatie.

Slagschepen

De slagschepen zijn de Goliaths van zeegevechten. Deze zwaar gepantserde machines vechten aan de frontlinie van oceanische gevechten. Versla je vijanden met een spervuur aan vuurkracht en vertrouw op ondersteuning van extreme afstanden van vliegdekschepen. Deze schepen kunnen meer slagen dan welke andere klasse dan ook.

Cruisers

Cruisers zijn een strategische klasse met meerdere rollen. Elke natie heeft kruisers, maar ze verschillen in kenmerken. Over het algemeen zijn cruisers veelzijdige schepen met een breed scala aan gereedschappen en slots voor verbruiksartikelen, waardoor ze zich snel kunnen aanpassen aan verschillende omstandigheden op het slagveld.

Destroyers

Destroyers zijn lichtgewicht, behendige schepen die superieure vuurkracht en wendbaarheid bieden. Hun gezondheidsbestand is zwakker, waardoor ze dodelijk kwetsbaar zijn voor munitie zoals torpedo's.

Speltips

Twee eenvoudige tips om succes te hebben in World of Warships:

Teamspel is essentieel - dus zorg ervoor dat je een sterk team hebt, en je staat open voor samenwerking met andere spelers.

Time your shots - World of Warships biedt gevechten op lange afstand. Het kan tot 10 seconden duren voordat een schot een doel bereikt, dus u moet van tevoren berekenen waar uw schoten zullen landen. Oefening baart kunst!

systeem vereisten

Wargaming beveelt de volgende systeemvereisten aan voor World of Warships:

  • Besturingssysteem: Windows 7 x64 / 8.1 / 10
  • CPU: Intel i5 3,4 Ghz / AMD FX 6350 3,9 Ghz
  • GPU: Nvidia Geforce GTX 660 / AMD Radeon R9 270x
  • RAM: 4 GB

Meer Wargaming-spellen

Als je van epische gratis oorlogsgames houdt, moet je ook eens kijken naar World of Tanks , een explosief tankgevechtspel voor meerdere spelers met een vergelijkbare gameplay.

Publicatiedatum

September 2015

Ontwikkelaar

World of Warships is ontwikkeld door Wargaming.

Platformen

  • webbrowser
  • Android
  • Steam
  • iOS
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie