8 Ball Pool (Multiplayer)

5.750
beoordelingen
8,7

8 Ball Pool is het populairste online poolspel voor meerdere spelers. Er zijn op elk moment duizenden actieve gebruikers om tegen te spelen. Je kunt 8 Ball Pool spelen zonder je aan te melden. Als u zich echter aanmeldt, krijgt u meer opties. Krijt op en begin vandaag nog met oppotten!

Hoe te spelen

Pool online spelen

Log in of klik op 'spelen als gast' om direct gekoppeld te worden aan een andere 8 Ball Pool speler. Een speler zal breken. Als de breker geen bal pot, is het doel voor beide spelers om een willekeurige bal te potten om te bepalen of het spots of strepen zijn. Het spel eindigt wanneer een speler al zijn ballen heeft gepot, waarbij de zwarte 8-bal als laatste komt.

Log in voor meer beloningen

Meld u aan om uw voortgang op te slaan en beloningen te verdienen. Met een spelersaccount kun je een level omhoog gaan en poolmunten verdienen om te besteden aan nieuwe keuen en kleding in de winkel. Je maakt ook deel uit van een wereldwijd gerangschikte pool van spelers die je kunt beklimmen door meer spelers te verslaan en je spel te verbeteren.

Welke spelmodi zijn beschikbaar in 8 Ball Pool?

Dit geweldige 8-ball pool spel heeft een verscheidenheid aan verschillende spelmodi. Elke modus biedt iets anders en geeft spelers de kans om poolmunten te winnen. Beschikbare spelmodi zijn:

  • 1 op 1
  • 9 Ball Pool
  • Minigames
  • Met vrienden spelen
  • Offline oefenen

Verder zijn de aanpasbare functies in het spel het kiezen van verschillende arena's om in te spelen. Elke arena heeft een andere prijzenpot, waarbij London Pub de goedkoopste is en Venetië de duurste.

Meer spellen zoals deze

Als je een spelletje online pool wilt spelen, 8 Ball Pool van Miniclip is een van de beste. Er zijn echter andere, zoals 8 Ball Billiards Classic en Pool club. Je kunt zelfs poolen in 3D in Billiards Pool 8.

Functies

  • Het populairste online pool spel
  • Speel op verschillende locaties over de hele wereld
  • Koop nieuwe aanwijzingen met verbeterde statistieken
  • Realistische physics en strakke graphics

Ook gekend als

Miniclip Pool

Datum van publicatie

oktober 2010

Platform

Deze game is voornamelijk beschikbaar als browsergame, maar er bestaan ook mobiele versies die te vinden zijn in de Apple Store en Google Play Store.

Walkthrough

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie