Healing Rush

6.598
beoordelingen
9,1

Healing Rush is een casual arcadespel waarin je een ziekenhuis en al zijn patiënten beheert. Pak de zieke mensen op en neem ze mee om behandeld te worden. Geef ze de benodigde medicijnen en haal geld op om het ziekenhuis te laten groeien!

Hoe te spelen

Patiëntenzorg heeft de hoogste prioriteit

Patiënten met verschillende kwalen zullen naar je dokterspraktijk komen op zoek naar behandeling. Verzorg hun kwalen en krijg cash betaald voor elke behandelde patiënt! In Healing Rush moet je je haasten en zo snel als je kunt patiënten genezen.

Vergroot het aantal bedden en neem dokters aan om te helpen

Vergroot de capaciteit van uw ziekenhuis door meer bedden toe te voegen aan elke afdeling. Huur artsen in om de toename van patiënten te helpen beheren en u wat werk uit handen te nemen.

Voeg nieuwe behandelingsfaciliteiten toe aan uw ziekenhuis

Je kunt nieuwe sectoren toevoegen voor mensen met meer ongewone ziektes die een hogere uitbetaling geven als ze genezen zijn. Elke nieuwe faciliteit heeft een uniek thema, zoals gebroken botten, infecties, en geraakt worden door pijlen.

Krijg een frisse look en upgrade uw vaardigheden

Je kunt nieuwe doktersdraden krijgen bij de lockers. Naast de locker vind je ook het experimenteer station waar je snelheid, pick up tijden, en meer kunt upgraden. Blijf op deze upgrades slaan tot de rommel in stapels stroomt.

Meer spelletjes zoals dit

Bekijk meer van onze casual games of ziekenhuis Spelletjes voor meer. Vergelijkbare hypercasual titels zijn Market Boss, Wood Farmer en Fisherman Life.

Release datum

Mei 2022

Ontwikkelaar

Dats Games heeft dit spel ontwikkeld.

Platforms

  • Webbrowser
  • Android

Walkthrough

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om de dokter te besturen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie