Fishington.io

25.064
beoordelingen
8,9

Fishington.io is een multiplayer vis spel met personages uit het spel Betrayal.io. Werp je lijn uit en vang vis om te verkopen op de markt! Maak een account aan om quests te voltooien, een level omhoog te gaan, en je voortgang op te slaan.

Hoe te spelen

Vang vis

Sluit je aan bij alle andere Fishington.io-spelers op de promenade om verse vis te vangen, zoals Crappies en Baars. Werp je lijn uit tot het gewenste niveau en wacht tot een vis in het aas bijt! 

De sleutel tot een succesvolle vangst is tikken en vasthouden om de haak in de groene zone te houden. Na een tijdje worstelen loopt de balk vol en is de vis van jou om te verkopen in de viswinkel. Elke vis die je vangt wordt toegevoegd aan de wiki, waar je alle vissoorten kunt bekijken die je hebt gevangen.

Verhoog je uitrusting

Vissen vangen en verkopen is de manier waarop je geld verdient en een level omhoog gaat in Fishington. Als je genoeg geld hebt verdiend en het vereiste level hebt bereikt, kun je nieuwe spullen kopen, zoals manden en hengels in de viswinkel. 

Nodig je vrienden uit

Fishington is een online multiplayer-spel, dus je kunt je vrienden uitnodigen om met je mee te spelen. Kopieer gewoon de code in de linkerbovenhoek om ze uit te nodigen voor je spel. Als je inlogt, kun je quests voltooien en je voortgang opslaan!

Features

  • Vang verschillende soorten vis en verkoop ze op de markt
  • Voltooi quests, ga een level omhoog, en upgrade je visuitrusting
  • Player leaderboard stelt je in staat om te wedijveren met andere vissers
  • Real-time multiplayer io game die je kunt spelen met vrienden

Versluitingsdatum

Maart 2021

Ontwikkelaar

End Game Studios maakte Fishington.io.

Platform

Webbrowser

Walkthrough

Controls

  • Verplaatsen: WASD of pijltjestoetsen
  • Vissen: linkermuisknop
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie